Χριστίνα Μπόμπα: Με ολόσωμη λευκή φόρμα και χτένισμα που θα ζηλέψεις για βόλτα στο Κολωνάκι

0
95

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι.

Και μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες μετά τον ερχομό των διδύμων της, ωστόσο δείχνει να επαναφέρει την τέλεια σιλουέτα της. Αυτό τουλάχιστον παρατηρήσαμε εμείς όταν την συναντήσαμε με λευκή ολόσωμη φόρμα και φλατ παπούτσια.

Όσο για τα μαλλιά της; Ένα μοναδικό χτένισμα που είναι τάση σε γυναίκες με μακριά μαλλιά. Γαλλικές πλεξούδες και το στιλ της απογειώθηκε!

«Το σώμα επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν ξέρω… βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία. Σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό.

Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω ήδη στο σώμα μου, έχει αλλάξει πολύ αλλά δεν πειράζει, από Σεπτέμβρη θα μπούμε σε ρυθμό, όλες μαζί γερά και δυνατά μετά το καλοκαιράκι για να γυμναστούμε, να τρώμε υγιεινά και να μπούμε σε μια σειρά. Είναι όμως το τελευταίο που σκέφτομαι», είχε αποκαλύψει η ίδια σε ερωτήσεις followers σχετικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV