Μάκης Παντζόπουλος: Η ονειρική φώτο το φθινόπωρο από τα Άχλα!

0
113

Μπορεί το φθινόπωρο να μπήκε, όμως ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη εξακολουθεί να δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες από τον τόπο του!

Και μπορεί σπάνια να δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον ίδιο ή με την οικογένεια του, όμως ανεβάζει σε τακτά διαστήματα μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο από τον τόπο καταγωγής του και επίγειο παράδεισο της Ελένης Μενεγάκη.

Επίγειο παράδεισο και ησυχαστήριο χαρακτηρίζουν το συγκρότημα κατοικιών του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο όσοι πέρασαν εκεί τα καλοκαίρια τους. Η Ελένη Μενεγάκη το γνωρίζει αυτό καλύτερα από τον καθένα.

Αυτή τη φορά λοιπόν ο σύζυγος της παρουσιάστριας μας εξέπληξε, αφού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram ένα στιγμιότυπο και είδαμε πως είναι ο τόπος που έκλεψε την καρδιά της Ελένης ένα βράδυ του Σεπτέμβρη!

Η θέα από το Όναρ είναι απλά… μαγική!

Ο Μάκης έχει δημιουργήσει ανεξάρτητες πέτρινες κατοικίες στην παραλία της Άχλας στην Άνδρο. Περιβάλλονται από ένα πιστοποιημένο βιολογικό κτήμα 70 στρεμμάτων και συνορεύουν με τον προστατευόμενο υγροβιότοπο που δημιουργείται στις εκβολές του ομώνυμου ποταμού.

Δείτε την!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV