Αντιγόνη Δρακουλάκη: Με κατηγορούν ότι δεν μαγειρεύω και είμαι συνέχεια με φρούτα και ξηρούς καρπούς

0
108

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη, σε συνέντευξή της, μίλησε για τον γάμο της και αν έχει αντιμετωπίσει κρίση, για το αν την άγχωσαν τα κιλά της εγκυμοσύνης της και αν φοβήθηκε την περίοδο της πανδημίας.

Έχετε δηλώσει πως δεν ήσασταν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν γάμο, αλλά τελικά συνέβη. Ήταν εξαιτίας του συζύγου σας;

Σαφέστατα έχει σημασία ποιον θα συναντήσεις, γιατί αυτό σε οδηγεί. Όταν νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής και ωραία, μπορείς να κάνεις ένα πάρτι και να γιορτάσεις αυτή την ένωση. Ένιωσα ότι συμπλέω με αυτόν τον άνθρωπο και μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου μαζί του.

Αντιμετωπίσατε κρίση σαν ζευγάρι;

Όλα τα ανδρόγυνα έχουν μικρές, μεγάλες κρίσεις, αρκεί να μην το πάρεις όμως σοβαρά. Να μην σταθείς στη στιγμή που βουλιάζεις, αλλά να δεις την ουσία. Είναι πολύ εύκολο να διαλύσεις μια σχέση, παρά να μείνεις.

Το γεγονός ότι κάνετε διαφορετικά επαγγέλματα, μιας και ο σύζυγός σας Γιάννης Χαλικιάς είναι γιατρός, λειτουργεί θετικά;

Και οι δύο είμαστε αυτοδημιούργητοι, θέλαμε πολύ ο καθένας τη δουλειά του και πασχίζουμε γι’ αυτήν. Και οι δύο εκτιμούμε την προσπάθεια του άλλου.

Είχατε δηλώσει πως ακολουθείτε την ωμοφαγία, τι ακριβώς εννοούσατε;

Αστειεύομαι βασικά, γιατί πολλοί με κατηγορούν ότι δεν μαγειρεύω και είμαι συνέχεια με φρούτα και ξηρούς καρπούς. Αυτό εννοούσα. Προσπαθώ να τρώω υγιεινά και έχουμε καταφέρει και ο μικρός να μην τρώει junk food, αλλά φυσικές τροφές.

Ακολουθήσατε ποτέ κάποια αυστηρή δίαιτα;

Έχω κάνει πολλή δίαιτα στη ζωή μου (γέλια). Αν δεν προσέχεις και το πράγμα ξεχειλίσει, δεν ξαναγυρνάς. (Γέλια). Μου αρέσει το καλό φαγητό, τα γλυκά. Όταν ξεφεύγω, φροντίζω να μαζεύομαι και να κάνω και κάτι για να γυμνάζομαι.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης σας άγχωσαν;

Πιο πολύ το σκεφτόμουν αυτό πριν μείνω έγκυος. Τα κιλά τα έχασα όμως, πολύ γρήγορα και εύκολα.

Χρειάστηκε ποτέ να κάνετε ψυχοθεραπεία;

Κάνω ψυχοθεραπεία κολυμπώντας. Εδώ και τρία χρόνια είμαι πολύ υπέρ αυτού. Βρίσκω πολλές λύσεις κολυμπώντας.

Προσεύχεστε στον Θεό;

Ναι πάντα, γιατί έτσι μεγάλωσα. Θείο δώρο είναι κάθε στιγμή που είμαστε υγιείς και ζωντανοί. Κάθε μέρα πρέπει να ευγνωμονούμε που είμαστε καλά, που μπορούμε να γελάμε και να κάνουμε αυτό που θέλουμε.

Την περίοδο της πανδημίας φοβηθήκατε;

Στην πρώτη καραντίνα ήταν ένα πολύ περίεργο συναίσθημα το να φοβόμαστε τόσο πολύ για το οτιδήποτε έμπαινε στο σπίτι μας, από τρόφιμα μέχρι ανθρώπους. Ήταν σκηνές από ταινία. Έχω στεναχωρηθεί για το ότι έχουν φύγει τόσο πολλοί άνθρωποι. Έχω χάσει και εγώ η ίδια πολλούς συγγενείς μου από κορονοϊό, που δεν ήταν η ώρα τους. Ήταν ευαίσθητοι και ευάλωτοι και όταν βάλθηκαν κατέπεσαν. Όταν το ακούς μακριά, λες μπορεί και να μην συμβαίνει, να είναι ψέματα, αλλά δεν είναι όταν έρχεται τόσο κοντά.

Πηγή:ΕΓΩ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV