Ιωάννα Παππά: «Θεώρησα πολύ μεγάλη τύχη που βρέθηκα σε μια σειρά»!

0
120

Η Ιωάννα Παππά δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μάγισσες του Σάλεμ».

Η ηθοποιός Ιωάννα Παππά μίλησε σε συνέντευξή της για τη νέα της δουλειά στο θέατρο με τις «Μάγισσες του Σάλεμ» αλλά και για την περίοδο της καραντίνας.

Να σας πω καλή σεζόν ή υπολείπονται μέρες διακοπών;

Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν κάναμε διακοπές. Από την μία δουλειά μπήκα στην επόμενη. Τελείωσαν τα γυρίσματα για την Έξαψη στο Mega και ξεκίνησα παράλληλα πρόβες για το καλοκαίρι. Βρισκόμαστε ακόμα σε παραστάσεις με τις Βάκχες, ολοκληρώνονται τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο και παράλληλα έχω ξεκινήσει πρόβες για τον χειμώνα, με τις Μάγισσες του Σάλεμ, σε σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη που ανεβαίνει στο Δημήτρης Χορν από 15 Οκτώβρη.

Υπάρχει κάποια δουλειά που θαυμάσατε τόσο και θα θέλατε να είχατε συμμετάσχει;

Έχουν γίνει πολύ καλές δουλειές μέσα στα χρόνια και τηλεοπτικά και θεατρικά και κινηματογραφικά. Είναι αρκετά πράγματα και θεωρώ ότι βρισκόμαστε και σε μια πολύ καλή στιγμή για να γίνουν ακόμα καλύτερες δουλειές. Είναι πολύ ελπιδοφόρες αυτές οι δύο χρονιές στην τηλεόραση και υπάρχει ένα ενδιαφέρον για καλύτερα σενάρια και καλύτερη σκηνοθεσία. Ήταν προσδοκώμενο να ανέβει ο πήχης.

Γίνονται προσπάθειες στην μυθοπλασία, πως σας φαίνεται αυτό; Σας ακούγεται ελπιδοφόρο;

Το κομμάτι της τηλεόρασης και του κινηματογράφου στηρίζεται πολύ στο τεχνικό μέρος κι αυτό απαιτεί χρήματα. Οποιαδήποτε δουλειά έχει μία οικονομική υποστήριξη μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Νομίζω ότι από εκεί ξεκινά το στοίχημα, να εμπιστευτούν οι παραγωγοί και τα κανάλια τα χρήματα τους σε προϊόντα που έχουν στόχο και που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Να γίνονται νέα πράγματα και να μην ακολουθούνται οι ίδιες συνταγές απλώς επειδή είδαμε ότι πέτυχαν. Είναι καλό όταν ένα προϊόν πηγαίνει καλά, να μην ποντάρουν όλοι στο ίδιο προϊόν.

Αναφέρεστε και στα ριάλιτι μαγειρικής που θα προβάλλονται σε τρία κανάλια;

Δεν είμαι ο μέσος θεατής γιατί λόγω χρόνου δεν βλέπω πολύ τηλεόραση, απλώς θεωρώ ότι είναι κάπως μάταιο να βλέπεις την ίδια θεματολογία την ίδια ώρα σε όλα τα κανάλια. Είναι σαν να βλέπεις σειρές με το ίδιο σενάριο. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό έχει νόημα και δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο παράδειγμα που είπατε, αλλά σε οποιοδήποτε παρόμοιο πρότζεκτ.

Η περίοδος της καραντίνας πως ήταν για εσάς; Αν δεν είχατε τα γυρίσματα για την Έξαψη, θα σας έβαζε σε σκέψεις για το μέλλον της δουλειάς σας;

Ακριβώς επειδή είχα την ευκαιρία να είμαι ενεργή δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ αυτά τα πράγματα, αλλά σίγουρα στην ιδέα ότι δεν μπορούσα να κινηθώ πλήρως ελεύθερα κι ο περιορισμός σε όποιον τον βίωσε στο βαθμό που απαιτούσε ο εγκλεισμός, μου φάνηκε μια ανυπόφορη κατάσταση. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να βρεθώ σε αυτή την θέση και θεώρησα πολύ μεγάλη τύχη που βρέθηκα σε μία σειρά που κάλυψε ολόκληρή την σεζόν και απαιτούσε πολλές ώρες γύρισμα. Ήταν βοηθητικό και με έκανε να ξεχαστώ σε ότι συμβαίνει γύρω μου. Για την ίδια την δουλειά δεν ανησύχησα, θεωρώ ότι ήταν κάτι παροδικό και υπάρχουν τρόποι να κάνουμε θέατρο. Νομίζω είμαστε πιο αισιόδοξοι από ότι πέρσι τέτοια εποχή.

Πηγή: Εγώ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV