Πύρρος Δήμας: «Ραγίζει καρδιές» η πρώτη του ανάρτηση μετά την απώλεια της μητέρας του!

0
110

Μία συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη της μητέρας του Ελευθερίας που έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή έκανε ο Πύρρος Δήμας, συντετριμμένος από τον χαμό της. 

Μόλις τρία χρόνια από τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου, ο κορυφαίος αθλητής της Άρσης Βαρών και πλέον προπονητής, βυθίστηκε ξανά σε βαρύ πένθος, αυτή τη φορά λόγω της απώλειας της μητέρας του.

Σύμφωνα με το himara.gr, ο κορυφαίος αθλητής της Άρσης Βαρών ο οποίος έκανε την Ελλάδα να δακρύσει με τις επιτυχίες του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και όχι μόνο χθες είπε το τελευταίο αντίο στη μητέρα του, πενθώντας για την απώλειά της.

Η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο και του έδειξε τη ζωή, τον έκανε ό,τι είναι σήμερα, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη στο σπίτι της οικογένειας στη Χιμάρα, εκεί που μεγάλωσε ο Πύρρος Δήμας.

Ο ίδιος, θέλοντας να την αποχαιρετήσει μέσα από τα social media έκανε μία ανάρτηση που ήταν πολύ συγκινητική. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Όπως ίσως γνωρίζετε αυτές τις μέρες έχασα τη μητέρα μου, Λευτερία. Μια γυναίκα της οποίας η ζωή θα μπορούσε να είναι βιβλίο. Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια, χαράματα στο φούρνο που δούλευε όταν ήμουν ακόμα παιδί, να σηκώνει και να πετάει τα εικοσάκιλα σακιά αλεύρι σαν να ήταν πούπουλα.

Η δύναμή της αυτή ήταν πηγαία και δε θα μπορούσε να είναι απλά αποτέλεσμα της βιοποριστικής μας ανάγκης. Αυτή η δύναμη είχε ως αφετηρία της την αγάπη της για τα παιδιά της, εμένα και τον αδερφό μου. Ελπίζω να έχω καταφέρει έστω και λίγη από αυτή τη δύναμη να έχει περάσει στα παιδιά μου. Καλό ταξίδι μάνα».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία με τη μητέρα του που ανέβασε μαζί με το μήνυμά του:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV