Αντιγόνη Δρακουλάκη: Αυτός είναι ο λόγος που χάθηκε μετά τα «Μυστικά της Εδέμ»

0
110

Γνωρίσαμε την Αντιγόνη Δρακουλάκη μέσα από τα «Μυστικά της Εδέμ» ενώ πέρυσι επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από την σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». 

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει στη ζωή της και για τους λόγους που την χάσαμε από την τηλεόραση για πολλά χρόνια.

Η πιο μεγάλη τρέλα που έχετε κάνει, ποια ήταν;

Ότι ήθελα να σπουδάσω υποκριτική και να το κάνω επάγγελμα. Είχα διπλό θράσος.

Πολλοί συνάδελφοί σας στο ξεκίνημα της καριέρας τους, έκαναν διάφορες δουλειές, εσείς;

Φυσικά με στήριξε η οικογένειά μου, αλλά οι απαιτήσεις ήταν πολλές. Το θέατρο σε κάνει πλούσιο ψυχικά από την πρώτη στιγμή, αλλά πρακτικά δεν είναι και τόσο ευχάριστα τα πράγματα. Αυτό το επάγγελμα πάντα έχει κρίση και κενά που πρέπει να τα καλύπτεις αλλιώς. Φυσικά, όπως όλοι ηθοποιοί, έχω κάνει κι άλλες δουλειές. Είχα παρακολουθήσει σεμινάρια ασφαλιστικά, αλλά δεν με αποπροσανατόλισαν ποτέ. Όλες αυτές οι δουλειές για να βγάλω κάποια χρήματα, ήταν ένα μέσο για να κάνω αυτό που θέλω. Ποτέ δεν ένιωσα ότι σερβίροντας ποτά, κάνω κάτι άσχημο.

Τα κανάλια πια επενδύουν στη μυθοπλασία, πώς σας φαίνεται;

Έρχεται μια άνθιση και αυτό είναι σημαντικό και για τους καλλιτέχνες και για τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην επανεκκίνηση της ΕΡΤ κάτω από μια νέα βάση, που είναι τόσο δυνατή και στέκεται σε άλλο επίπεδο. Είδα και στην avant premiere το «Καρτ Ποστάλ» και ήταν απίστευτο. Είναι μια εκπληκτική δουλειά.

Γιατί μετά τα «Μυστικά της Εδέμ» σας χάσαμε από την τηλεόραση;

Εξαφανίστηκα από την τηλεόραση, αλλά την ίδια στιγμή έκανα θέατρο. Ήταν μια μεγάλη ανάγκη και επιθυμία μου. Έκανα παραστάσεις στο φεστιβάλ Αθηνών, στο Εθνικό, συνεργάστηκα με αξιόλογους σκηνοθέτες και ήταν μεγάλη ευτυχία. Πολλές φορές δεν είναι εύκολο να κάνεις και τα δύο, αν συμβαίνει, είναι τύχη. Ήταν συνειδητή η απόφαση αυτή, γιατί εκείνο το διάστημα τηλεοπτικά δεν υπήρξε κάτι δυνατό να με βάλει στη διαδικασία να επιστρέψω.

Σας έλειψε η τηλεόραση;

Την αγαπώ, την θεωρώ ένα μέσο άμεσο και τίμιο. Τη διαχειρίζομαι έτσι και ποτέ δεν θεώρησα ότι είναι κάτι υποδεέστερο. Εμένα μου έχει προσφέρει μόνο καλά πράγματα, με έβαλε κατευθείαν στα σπίτια και στις καρδιές των ανθρώπων.

Πηγή:Εγώ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV