Ελένη Μενεγάκη: Το υπέροχο καμαρίνι της στο Mega και η λεπτομέρεια που παρατηρήσαμε

0
108

Αφού είδαμε επιτέλους την Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της νέας της εκπομπής στο Mega, είδαμε και το καμαρίνι της και δεν θα πιστεύεις τι παρατηρήσαμε!

Μεγάλη ήταν η συγκίνησή της στην πρεμιέρα, που μετά από ένα χρόνο απουσίας βρίσκεται ξανά στην τηλεόραση και από τη συχνότητα του Mega!

«Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε αυτή τη στιγμή, πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να σας πω! Θέλω να σας πω ότι μου λείψατε πολύ! Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω και πάλι στη ζωή μου. Η τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι έχουμε βάλει τα καλά μας! Νας σας παρουσιάσουμε όλα όσα έχουμε ετοιμάσει εδώ για εσάς και όλα όσα έχει ετοιμάσει το MEGA το καλό. Σιγά-σιγά αυτό το κανάλι γίνεται αυτό που ήταν πάντα για εσάς. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και εγώ μέσα σ΄αυτό» είχε πει συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη.

Ένας ακόμη χώρος που είναι για εκείνη εξίσου σημαντικός είναι και το καμαρινάκι της.

Εκεί ετοιμάζεται πριν από την εκπομπή με τους συνεργάτες της να της φροντίζουν τα χτενίσματα και το μακιγιάζ της, εκεί επιλέγει τα ωραία σύνολα που καθημερινά επιλέγει για τις εκπομπές της, εκεί μπορεί να τσιμπολογήσει κάτι πρόχειρο, να πιει το καφεδάκι της, να υποδεχτεί κάποιον φίλο ή συνεργάτη ενώ μετά το τέλος της εκπομπής της, εκεί μπορεί να κάνει τα μικρά meetings όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν το καμαρίνι της είναι ένας πανέμορφος και φιλόξενος χώρος με ζωντανά χρώματα.

Εμπνέει γαλήνη, ηρεμία και ζεστασιά, ότι χρειάζεται δηλαδή η παρουσιάστρια πριν βγει στον “αέρα” για την εκπομπή της.

Αυτό όμως που παρατηρήσαμε είναι πως ακόμη δεν έχει προσθέσει καμία φωτογραφία δική της ή της οικογένειάς της, όπως στο παλιό καμαρίνι της στον Alpha.

Παρόλα αυτά είναι ένας χώρος όμορφος και δικός της.

Δες το στη gallery

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV