Κρίστη Παπαδοπούλου: Η μάχη της με τον καρκίνο και η πίστη της στο Θεό

0
133

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της και πώς το ξεπέρασε αλλά και στην πίστη της στο Θεό.

Στο παρελθόν αντιμετώπισες μια μεγάλη περιπέτεια στην υγεία σου, με την νόσο του καρκίνου, η οποία σε έκανε σίγουρα πιο δυνατή και με μια άλλη οπτική απέναντι στα πράγματα γύρω σου. Πώς νιώθει σήμερα η Κρίστη μέσα της; Αυτή η γενναία μάχη σε έφερε αντιμέτωπη με μία συνολική επανεκκίνηση; Τι θα συμβούλευες άτομα, που περνούν σήμερα τον δικό τους αγώνα ενάντια στη νόσο;

Με έκανε να βλέπω τους ανθρώπους διαφορετικά, τη ζωή αλλιώς και να είμαι ευγνώμων για τα μικρά πράγματα στη ζωή, με έκανε βέβαια και πολύ ευαίσθητη και γενικά με παρακίνησε στο να βοηθήσω οποιονδήποτε μου ζητήσει βοήθεια ή αισθάνομαι ότι με πράξεις ή λόγια μπορώ να δώσω τη δική μου οπτική πάνω στα πράγματα! Ξέρεις αυτή η εμπειρία είναι μοναδική για τον κάθε έναν. Βρίσκεις ξαφνικά πολλή δύναμη. Το θέμα είναι οι γύρω μας, αυτοί παίζουν μεγάλο ρόλο να μην εξαφανίζονται, να μην φοβούνται και να πιστεύουν σε ένα αίσιο τέλος και να στηρίζουν, να μην λυπούνται. Νομίζω εκεί παίζονται όλα, στην ψυχολογία και στην αγάπη που μπορείς να δώσεις σε έναν άνθρωπο που περνάει κάτι τέτοιο με χαρά, γιατί αν τα καταφέρεις είσαι ευλογημένος, έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και οι ανησυχίες των ανθρώπων μετά σου φαίνονται παιχνιδάκι.

Η περιπέτεια σου αυτή σε έκανε να πιστέψεις περισσότερο στον Θεό;

Με έκανε ναι, δεν μπορώ να πω ότι είμαι κάθε Κυριακή στην εκκλησία, αλλά όταν ήμουνα στο νοσοκομείο, είχα έναν παππούλη στο πλευρό μου, χωρίς να με ξέρει ιδιαίτερα, κάθε μέρα πρωί-βράδυ εκεί να προσεύχεται για μένα και εκεί είδα την μεγαλοψυχία του ανθρώπου και εκεί θέλω να σταθώ. Μια προσευχή, ένα χαμόγελο, λίγη αγάπη, αλλάζουν τα πάντα στη ζωή!

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχεδία;

Έχω κάποιες προτάσεις για τηλεόραση και για ένα θεατρικό, αλλά κρατάω μικρό καλάθι, περιμένω να δω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και μετά να πάρω αποφάσεις για τα επαγγελματικά, προέχει η υγεία όλων μας και η ζωή μας να είναι όμορφη!

Πηγή:Χάι

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV