Συγκλονίζει η Shannen Doherty – Η μάχη με τον καρκίνο και οι φωτό από το νοσοκομείο

0
130

Συνεχίζει να «παλεύει» με τον καρκίνο η Shannen Doherty και στέλνει ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

Η Μπρέντα του Beverly Hills πριν από περίπου δυο χρόνια είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο στο στήθος και έκτοτε μοιράστηκε μαζί μας κάθε λεπτομέρεια της μάχης της σε μία προσπάθεια να δώσει κουράγιο και να ωθήσει τις γυναίκες να κάνουν πιο συχνά εξετάσεις.

Με αφορμή τον παγκόσμιο μήνα κατά του Καρκίνου του Μαστού μοιράστηκε φωτογραφίες από τη δύσκολη μάχη της και η ανάρτησή της είναι συγκλονιστική.

Η διάσημη ηθοποιός δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να παλεύει για τη ζωή της.

«Για τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, θα ήθελα να μοιραστώ περισσότερα από το προσωπικό μου ταξίδι από την πρώτη μου διάγνωση στη δεύτερη. Είναι όλα όμορφα;

ΟΧΙ, αλλά είναι αληθινό και η ελπίδα μου να το μοιραστώ είναι να γίνουμε όλοι πιο μορφωμένοι, πιο εξοικειωμένοι με το πώς μοιάζει ο καρκίνος. Ελπίζω να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να κάνουν μαστογραφίες, να κάνουν τακτικούς ελέγχους, να περνούν τον φόβο και να αντιμετωπίζουν ό, τι μπορεί να είναι μπροστά σας. Το 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Έκανα μαστεκτομή και έκανα χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Είχα πολλές αιμορραγίες από τη μύτη από τη χημειοθεραπεία. Δεν είμαι σίγουρη αν κάποιος από εσάς το βίωσε αυτό. Ήμουν επίσης πολύ κουρασμένη. Ενθουσιάστηκα βάζοντας αστείες πιτζάμες που μου έδωσε η φίλη μου η Κρίστι. Μου έδωσαν πραγματικά χαρά; Ναι!! Χαχαχα.

Φαινόμουν γελοία και μέσα σε αυτή τη γελοιότητα, ήμουν σε θέση να γελάσω με τον εαυτό μου. Το χιούμορ με βοήθησε να περάσω από αυτό που φαινόταν αδύνατο. Ελπίζω όλοι να βρούμε το χιούμορ στο αδύνατο», έγραψε η ίδια.

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV