Απίστευτο κι όμως αληθινό: Αυτό είναι το σώμα της Χρίστινας Μπόμπα, 3.5 μηνές μετά τη γέννα!

0
183
City365-logo-posts

Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει κάθε στιγμή των δίδυμων κοριτσιών της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά από αρκετές εξωσωματικές, έμεινε έγκυος και έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της (16/6), καρπό του έρωτας της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η παρουσιάστρια influencer από την πρώτη κιόλας στιγμή μοιράστηκε καθημερινές στιγμές από την εγκυμοσύνη της αλλά και με τα μωρά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της. Μερικές από τις στιγμές αυτές, ήταν οι μαραθώνιοι θηλασμοί, οι αγκαλιές και τα πολλά ξενύχτια.

Έχοντας περάσει διάστημα 3,5 μηνών από τη γέννηση των μωρών, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να δείξει πώς είναι το σώμα της και κατά πόσο έχει επανέλθει. Στο story που πόσταρε έδειξε ότι η κοιλίτσα της παραμένει φουσκωμένη και έγραψε χαριτολογώντας στη λεζάντα: «Όχι έγκυος αλλά ακόμα εδώ. Το σώμα μετά τη γέννα».

Να θυμίσουμε πώς η Χριστίνα Μπόμπα είχε αποκαλύψει μέσα από ένα Instagram Story της, ότι ξεκίνησε και πάλι τη γυμναστική. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της να ποζάρει μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη φορώντας λευκά, αθλητικά ρούχα.

«1η μέρα μετά από πολύ καιρό! #pilates».

Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα ονομάσει τις μικρές πριγκίπισσες της, οι οποίες θα ονομαστούν Φιλίππα και Αριάνα.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV