«Καταπέλτης» η Παπαθωμά για τον Λιάγκα: «Ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της συνέντευξης»

0
102

Ο Γρηγόρης Πετράκος βρέθηκε καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή, «Το Πρωινό» (18/10) και έδωσε τις απαντήσεις του για όλα όσα έχει δηλώσει τις τελευταίες μέρες.

Ο Γρηγόρης Πετράκος είπε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά: «Ήταν λίγο ακραίο αυτό. Ήταν ένα δεκάλεπτο βίντεο που έγραψα πολύ αγανακτισμένος. Γενικώς δεν είμαι αγανακτισμένος. Αυτό το είπα γιατί αν έχεις κάνει έναν αγώνα κατά του διαχωρισμού εδώ και ενάμιση χρόνο, αυτό ήταν σαν μαχαιριά για μένα να μου πεις ότι διαχωρίζω… Αν μου το έλεγες τώρα ψύχραιμα δε θα το έλεγα».

Στη συνέχεια ο Γιώργος που δεν τον μιλούσε και τον άκουγε προσεχτικά, είπε: «Νιώθω ότι έτσι όπως το εκφράζεις είναι πιο φασιστικό από τους ανθρώπους που κατηγορείς για φασίστες που φιμώνουν τους ανθρώπους που είναι εναντίον των εμβολιασμών. Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως έναν αυτόκλητο σωτήρα; Αισθάνεσαι ότι είσαι Δον Κιχώτης, Ρομπέν των Δασών; Λες την άποψή σου κι είναι σεβαστή. Νομίζω ότι αισθάνεσαι ότι κάποιος σε έχει ορίσει να έχεις μία άποψη και το πήρες περισσότερο σοβαρά από ό,τι θα έπρεπε».

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ο τραγουδιστής ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στα social media, το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε, με την πλειοψηφία των διαδικτυακών του φίλων να τον επευφημούν για όλα όσα δήλωσε.

Ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά, σύζυγος του τραγουδιστή, η οποία φανερά αγανακτισμένη, άφησε υπονοούμενα για τη στάση του Γιώργου Λιάγκα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έγραψε: «Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα βασιζόμενα σε φράσεις όπως “είσαι λάθος πάρτο αλλιώς, τι νομίζεις ότι είσαι ο Δον Κιχώτης” και άλλες χαζομάρες. Στα τελευταία λεπτά κ κλείνει στερώντας σου το δικαίωμα να τοποθετηθείς. Πάγια τακτική προπαγάνδας. Το ήθος όμως φαίνεται κι αλήθεια λάμπει. Μπράβο σου!».

Θα απαντήσει άραγε ο Γιώργος Λιάγκας; Αναμένουμε να δούμε…

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV