Έφη Μουρίκη: Τη θυμάσαι νύφη; Το κόκκινο νυφικό και η αποκάλυψη για τον λόγο που το επέλεξε (video)

0
137

Μπορεί η Έφη Μουρίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης να είναι 33 χρόνια μαζί, ωστόσο φωτογραφία από το γάμο τους είδαμε για πρώτη φορά πριν από μερικά χρόνια με την ηθοποιό να έχει επιλέξει ένα κατακόκκινο νυφικό!

Την αποκάλυψη μάλιστα είχε κάνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο σχεδιαστής του υπέροχου και ιδιαίτερου νυφικού, Βασίλειος Κωστέτσος.

«Στο Ιστορικό μου Αρχείο βρήκα αυτήν την Super Φωτο!!!!!Μια Κούκλα Όμορφη Ελληνίδα & Υπερταλαντούχα Ηθοποιός που ήταν η Πρώτη που Τόλμησε να βάλει χρωματιστό Νυφικό!& με εμπιστεύτηκε η Θεά Έφη Μουρίκη!???????? #efimouriki #vassilioskostetso», είχε σχολιάσει ο ίδιος.

Η ηθοποιός μιλώντας το πρωί της Τρίτης (19-10) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο είχε επιλέξει να φορέσει κόκκινο νυφικό.

«Δοκίμασα κάποια νυφικά, είδα κι αυτό και μου άρεσε και το έβαλα. Δεν ήταν ούτε για να προκαλέσω, απλώς ο είδα και μου άρεσε, τίποτα παραπάνω», αποκάλυψε με αφορμή την παράσταση τους «Παγίδα».

«Με το καλημέρα κατάλαβα ότι βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου. Αυτόν τον έρωτα δεν τον είχα ξανανοιώσει ποτέ. Ως τότε νόμιζα ότι ερωτευόμουν. Όταν ήρθε ο απόλυτος έρωτας, κατάλαβα. Αυτή η γυναίκα με σημάδεψε. Ήμουν 26 και είμαι 57.
Αισθάνομαι έναν τεράστιο έρωτα για την Εφη και δεν θέλω να σταματήσω να είμαι ερωτευμένος. Η αγάπη είναι καλή, αλλά εγώ προτιμώ τον έρωτα. Το γεγονός ότι είμαστε μόνο οι δυο μας ενδυναμώνει την σχέση. Προσωπικά με ενδιέφερε πολύ αυτό το ντουέτο», έχει πει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη σχέση τους ενώ η Έφη Μουρίκη έχει δηλώσει:

«Αν το ζευγάρι περνά όμορφα, σέβεται ο ένας τον άλλον, αγαπά ο ένας τον άλλον, δεν υπάρχει φθορά. Και οι δύο είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας περισσότερο. Σε κάθε πρεμιέρα κωμωδίας που βλέπω τον Βλαδίμηρο είμαι ο μόνος θεατής που δεν γελάει ποτέ, από το άγχος μου. Είμαστε παντρεμένοι 32 χρόνια. Δεν θυμόμαστε όλες τις γιορτές και τις επετείους. Εμείς γιορτάζουμε την επέτειο της γνωριμίας μας. Συνήθως, την επέτειο του γάμου μας έχουμε μια θεία μας που συνήθως μας παίρνει τηλέφωνο και μας το λέει».

Διαβάστε επίσης

Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο! Δείτε την Έφη Μουρίκη ντυμένη νύφη με κόκκινο φόρεμα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Περνάμε όμορφα με την Έφη οι δυο μας μαζί στο σπίτι»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Εξηγεί πώς κατάφερε στην καραντίνα να ξαναερωτευτεί τη γυναίκα του!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV