Φάνης Λαμπρόπουλος: Αδυνάτισε και αυτές είναι οι πρώτες φωτό μετά την απώλεια κιλών

0
104

Ο φωτογραφικός φακός συνάντησε τον παρουσιαστή να κάνει τις αγορές του σε εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων και όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες η αλλαγή στην εικόνα του είναι εμφανής αφού έχει χάσει κιλά και μάλιστα αρκετά.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και κατά το παρελθόν είχε χάσει αρκετά κιλά λόγω της συμμετοχής του στο DWTS και μάλιστα του αρέσει να αυτοσαρκάζεται όταν μιλά για αυτό το θέμα.

«Δεν τρώω λαχανικά και φρούτα. Είμαι άνθρωπος του καλού υδατάνθρακα. Μου αρέσουν τροφές που περιέχουν βιταμίνες, όπως σουβλάκια, μπριζόλες, πίτσες. Επίσης, τα τρώω ψητά και της σούβλας και προσπαθώ να εντάσσω στη διατροφή μου όσο το δυνατόν πιο πολύ και καλό τηγανητό κρέας. Ένα άλλο πράγμα που με βοηθά να διατηρήσω το σμιλεμένο μου κορμί είναι η ζάχαρη σε υπερβολικές ποσότητες. Βλέπω, δυστυχώς ανθρώπους να αφήνονται στην εύκολη λύση, να τρώνε πορτοκάλια και μήλα. Ξέρω πως αυτά τα πολύ απλά tips για μένα φαίνονται δύσκολα στον κόσμο, αλλά αν τα ακολουθήσει κανείς, μπορεί να πει πως πλησιάζει την κοσμοστασιά μου», είχε πει με χιούμορ.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV