Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το σύνθημα – Φωταγωγήθηκε ροζ το Εθνικό θέατρο (Photos/Video)

0
105

Το Εθνικό θέατρο της Ελλάδας φωταγωγήθηκε ροζ το βράδυ της Τετάρτης (20/10) με αφορμή την εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού 2021.

Το gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και σας παρουσιάσαμε νωρίτερα φωτογραφίες και βίντεο από την άφιξη της Ελένης Μενεγάκη.

Για μία ακόμα χρονιά η Estée Lauder Hellas θεωρεί εξαιρετικά σημαντική την υποστήριξη της ιατρικής έρευνας, των ανθρώπων που ζουν με καρκίνο μαστού, ευπαθών ομάδων που μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολία στην πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα και των γιατρών, νοσοκόμων και φροντιστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Παραμένει λοιπόν συνεπής στις δεσμεύσεις της και φέτος συμμετέχει ξανά στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Σημείων-Οροσήμων στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.
Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 20:00, το εμβληματικό κτίριο Τσίλλερ όπου στεγάζεται το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος φωταγωγήθηκε ροζ, με σκοπό να υπενθυμίσει σε όλους τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε μεταξύ άλλων πριν δώσει το σύνθημα για τη φωταγώγηση:

«Καλησπέρα σας, χαίρομαι που για άλλη μια φορα είμαστε όλοι μαζί εδώ. Θα περάσουμε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα που αφορά όλες εμάς τις γυναίκες. Όλες εμάς που δυστυχώς δεν έχουμε αντιμετωπίσει όσο δυνατά θα έπρεπε τον καρκίνο του μαστού. Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε; Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να περάσουμε ένα μήνυμα. Μη φοβόμαστε να μιλάμε, να είμαστε ανοιχτοί και να δίνουμε θάρρος στην όποια γυναίκα το χρειάζεται και να ενημερώνουμε εκείνες που δεν το ξέρουν. Θέλω μαζί όλες μας ενωμένες και δυνατές να προχωρήσουμε σε αυτό το σύνθημα. Θέλουμε να ζήσουμε και θα ζήσουμε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Το gossip-tv.gr στη φωταγώγηση του Εθνικού θέατρου – Η άφιξη της Ελένης Μενεγάκη (Photos/Video)

Ελένη Μενεγάκη: Θα εκπλαγείς! Δες τι έκανε χθες βράδυ στο σπίτι της (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Οι ζημιές, το λάθος πλάνο και η ταραχή (Video)

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV