Παναγιώτης Μπουγιούρης: Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό! Πού τον “τσάκωσε” ο φωτογραφικός φακός;

0
137

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είναι από τους ηθοποιούς που σε καθηλώνουν με την υποκριτική τους ικανότητα και για τον λόγο αυτό είναι αγαπητός στο κοινό.

Η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση ήταν στη σειρά «Έτσι ξαφνικά», ωστόσο έγινε ιδιαιτέρως γνωστός μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Βέρα στο δεξί».

Ο ηθοποιός έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ήθελε μια ήρεμη ζωή και ήθελε πάνω από όλα να μιλάει μέσα από την δουλειά του.

Σε μία από τις σπάνιες εξόδους του, τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός προσφάτως. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Το τρίτο στεφάνι» και η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Ο ηθοποιός πριν από λίγο καιρό άλλαξε το look του, καθώς πήρε μέρος στη σειρά «Σαλμάν Φαρσί», η οποία είναι η ακριβότερη παραγωγή που έχει γίνει ποτέ για την ιρανική τηλεόραση. Ο ρόλος του ήταν ιδιαίτερα σημαντικός, αφού υποδύεται τον αυτοκράτορα Νικηφόρο Α’.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τη νέα σεζόν στις Άγριες Μέλισσες θα εισβάλλει ο ηθοποιός στο… Διαφάνι! Πέρα από τους Αιμίλιο Χειλάκη, Άρη Σερβετάλη, Δημήτρη Μοθωναίο, και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, θα γίνει κάτοικος του θεσσαλικού κάμπου.

Ο ηθοποιός συζήτησε με την παραγωγή της σειράς «Άγριες μέλισσες» για τον νέο του ρόλο, που θα είναι καταλυτικός για την εξέλιξη της ιστορίας, καθώς θα υποδυθεί έναν περιπτερά ο οποίος θα δίνει πληροφορίες στα χρόνια της δικτατορίας.

Δείτε τον παρακάτω στην πρόσφατη βραδινή του έξοδο:

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Πρόσωπο έκπληξη τη νέα σεζόν! Μάθατε ποιος θα υποδύεται τον περιπτερά στο Διαφάνι;

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Η πρώτη φωτό από τη μεταμόρφωσή του για το νέο του ρόλο

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Τέλος το «θρίλερ» με τον αγνοούμενο συγγενή του

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV