Θα το πάρει το κορίτσι τελικά; Σπάνια βραδινή έξοδος για τον Γιώργο Ηλιόπουλο με τη σύντροφό του

0
126

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος και η Μαρία Πολυχρόνη ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας.

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Ηλιόπουλος θα πάρει τελικά το κορίτσι, Μαρία Πολυχρόνη. Το ζευγάρι που μετρά επτά χρόνιας σχέσης, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα.

Μπορεί στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», να τον βλέπουμε ανύπαντρο, όμως στην πραγματική ζωή, ο ηθοποιός είναι full ερωτευμένος. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Μαρίας Πολυχρόνη, η οποία εργάζεται ως βοηθός σκηνοθέτη στο σίριαλ που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές εδώ και δύο χρόνια -πάμε και για τρίτο!

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του στη «Real Νews» είχε μιλήσει για τον ερωτά του, αποκαλύπτοντας και τα σχέδιά του για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Στη ζωή έχω βρει τη σύντροφό μου, τη Μαρία, με την οποία συνεργαζόμαστε και στο θέατρο. Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς, γιατί έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είμαστε μαζί επτά χρόνια, μένουμε μαζί και ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε. Είναι στα άμεσα σχέδιά μας, μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με την πανδημία, με κουμπάρους καλούς μας φίλους. Τη θαυμάζω πολύ, απολαμβάνω την παρέα της, έχω την αγωνία της και αυτά είναι αμφίδρομα» είχε πει.

Μέχρι τελικά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα με τον γάμο, ο Γιώργος Ηλιόπουλος και η Μαρία Πολυχρόνη δείχνουν να περνούν πολύ καλά. Χθες το βράδυ (20/10) βρέθηκαν σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και όσοι τους είδαν αντιλαμβάνονταν πώς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Δείτε την gallery που ακολουθεί φωτογραφία από τη σπάνια βραδινή τους έξοδο:

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν τον γάμο τους, απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην παραλία!

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονίζει πρωταγωνιστής: «Έφυγε πολύ γρήγορα, είχε τη καλπάζουσα μορφή της νόσου»

Ηλιόπουλος: «Ο Χειλάκης ως Ακύλας θα γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV