Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

0
100

Η όμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο της ιδιωτικής κλινικής την ώρα που παρακολουθούσε το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Αν και η ίδια δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την εισαγωγή της, φαίνεται πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό καθώς ανάμεσα στις φωτογραφίες πόσταρε και μια από το φαγητό που έφαγε με τη λεζάντα: «Η όρεξη αμείωτη».

Για την ώρα πάντως δεν έχει κάνει γνωστό τον λόγο για τον οποίο εισήχθη στην κλινική.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου έχει αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Κάτι ξαναψήνεται» με την ίδια να δηλώνει: «Νιώθω πάρα πού ωραία να δει ο κόσμος τι έχει γίνει. Είναι κομμένο και ραμμένο για μένα. Είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου να διακωμωδώ καταστάσεις».

Στην ίδια συνέντευξη ανοίγοντας το κεφάλαιο «προσωπική ζωή» αποκάλυψε πως ο σύντροφός της την στηρίζει σε κάθε της βήμα και μάλιστα ήταν αυτός που την ενθάρρυνε να αναλάβει εκπομπή.

«Χαίρεται με την επαγγελματική μου εξέλιξη. Του μίλαγα τόσο πολύ που μου είπε να πάρω μία εκπομπή για να ηρεμήσει. Μέχρι και ραδιόφωνο που είπε να πάω», είχε πει γελώντας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο Βασίλης μου έλεγε να πάρω μία εκπομπή για να ηρεμήσει…»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι έφτασα τα 59 κιλά

Δείτε πώς απάντησε η Σπυροπούλου όταν τη ρώτησαν αν ετοιμάζεται να παντρευτεί!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV