«Ο Φιλιππίδης ξαφνικά έβγαλε δόντια κι έγινε γκρέμλιν. Είναι ανατριχιαστικό»

0
98

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη σειρά «C’est la vie» με την ηθοποιό να εξομολογείται πως στο άκουσμα όλων αυτών ένιωσε αποστροφή.

«Αν και όλο κάτι ψιθυριζόταν στον χώρο μας, κάτι τέτοιο δεν το χωράει ο νους. Ένιωσα αποστροφή. Είπα: “Είναι πολύ κρίμα και ντροπή. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα πράγματα;

Να φύγουν, να μην ξαναπατήσουν ποτέ στον χώρα μας”. Κι ούτε πουθενά, γιατί δυστυχώς υπάρχουν σε όλους τους χώρους. Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν –και στη συνείδηση του κόσμου νομίζω- σαν ένα λούτρινο αρκουδάκι, χαριτωμένο, που μας έκανε να γελάμε, και ξαφνικά έβγαλε δόντια κι έγινε γκρέμλιν. Είναι ανατριχιαστικό.

Θεωρώ πολύ θετικό πλέον ότι επικοινωνούμε αυτά τα θέματα με τις καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Είναι χρέος μας να απομονώσουμε αυτά τα άτομα και να υπερασπιστούμε τα θύματα.

Όμως αυτά δεν συμβαίνουν μόνο μέσα στο θέατρο. Δυστυχώς συμβαίνουν παντού. Ελπίζω όλη αυτή η εξωστρέφεια να μας βγει σε καλό και να δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για καλύτερες συνθήκες στο εργασιακό περιβάλλον», είπε μεταξύ άλλων εφημερίδα “ON Time” η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Νικολέττα Βλαβιανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν έχω καλές αναμνήσεις είναι ιδιαίτερος ο άνθρωπος»!

«Σε φίλες μου έλεγα να μην πάνε σε παραστάσεις του Πέτρου Φιλιππίδη» (Video)

Παπαχαραλάμπους για Φιλιππίδη: «Είναι νωρίς να χρησιμοποιηθεί η λέξη δικαίωση…» (Video)

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV