Βασιλάκος: Τι κάνει σήμερα ο περυσινός Bachelor; Το ταξίδι στις Σεϋχέλλες και ο νέος έρωτας!

0
131

Και ενώ ο Αλέξης Παππάς μοιράζει φιλιά στις υποψήφιες “βασίλισσες” της καρδιάς του στο φετινό The Bachelor, ο περυσινός πρωταγωνιστής του ριάλιτι αγάπης, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ακολουθεί μία τελείως διαφορετική πορεία. 

Ο γοητευτικός Παναγιώτης φαίνεται να έχει κλείσει οριστικά τον κύκλο της τηλεόρασης που με τόσο δυναμισμό είχε ανοίξει πέρυσι στις αρχές της σεζόν. Στο The Bachelor σαγήνευσε τον γυναικείο πληθυσμό, έγινε το αντικείμενο του πόθου για πολλές όμως μόνο η Νικολέτα Τσομπανίδου κατάφερε να κλέψει την καρδιά του.

Και αυτή η… ιστορία αγάπης όμως κράτησε λίγο αφού λίγους μήνες μετά μαθαίναμε πως οι δυο τους δεν κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους και χώρισαν.

Από τότε, πολλά πράγματα άλλαξαν. Μετά την… αποτυχημένη προσπάθειά του να γίνει παρουσιαστής καθώς το ριάλιτι Battle of the Couples που παρουσίασε δεν πήγε καλά και δεν είχε την αποδοχή που θα περίμενε κανείς, αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να επιστρέψει σε όλα εκείνα που ξέρει να κάνει καλά.

Ο Παναγιώτης βιοπορίζεται από το real estate όπου δραστηριοποιείται και έχει αφοσιωθεί και πάλι εκεί ενώ παράλληλα δείχνει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να περνάει καλά.

Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες!

Μετά από ένα καθαρά ελληνικό καλοκαίρι και διακοπές σε μερικά από τα ομορφότερα νησιά της χώρας μας όπως η Αμοργός, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε να κάνει και ένα ταξίδι που μοιάζει με εμπειρία ζωής στα μάτια μας.

https://www.instagram.com/p/CUXSffcjx6C

Μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφικά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στις Σεϋχέλλες με τις λευκές αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά.

Ο Bon viveur Παναγιώτης κυκλοφορούσε μονίμως με ένα μαγιό, έκανε τη γυμναστική του, απολάμβανε τις βουτιές του στις υπέροχες παραλίες του απόλυτου εξωτικού προορισμού και χαιρόταν κάθε του στιγμή εκεί. Το ερώτημα είναι: Ήταν μόνος ή ο έρωτας τού έχει χτυπήσει ξανά την πόρτα;

Νέος έρωτας στη ζωή του

Παρά τις προσπάθειες τόσο του ίδιου του Παναγιώτη Βασιλάκου όσο και της Νικολέττας Τσομπανίδου που ήταν η μεγάλη νικήτρια του περυσινού The Bachelor, αυτός ο έρωτας δεν κατάφερε να κρατήσει. Θες η απόσταση που τους χώριζε μιας και εκείνος έπρεπε για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις να βρίσκεται στην Αθήνα και εκείνη ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη; Θες η ασυμφωνία χαρακτήρων; Πάντως οριστικά στο παρελθόν ανήκει αυτή η σχέση που έμελλε να είναι τηλεοπτική από την αρχή μέχρι το τέλος της.

Πλέον άλλωστε, η καρδιά του Παναγιώτη φαίνεται πως ανήκει σε μία άλλη γυναίκα, από τη Σουηδία με την οποία, όπως λέγεται είναι αχώριστοι. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους απόλαυσαν μαζί το ταξίδι στις Σεϋχέλλες, όπου και πέρασαν μοναδικές στιγμές. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Θυμάστε τη φιναλίστ Βίβιαν; Ο νέος έρωτας και οι σχέσεις της σήμερα με τον Βασιλάκο

Η επική ατάκα της Καινούργιου στον Βασιλάκο όταν είδε ότι της πήγε… λουλούδια

Έξαλλη η Σκορδά με τον Βασιλάκο: «Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV