Αποκλειστικό: Τι δηλώνει ο θείος του Τάσου Ξιαρχό στο Gossip-tv

0
118

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

01-11-2021 21:50

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του Gossip-TV με τον θείο του Τάσου Ξιαρχό, Ηλία Ξιαρχογιαννόπουλο, μας ενημέρωσε ότι ο Τάσος έστειλε πριν από λίγη ώρα γραπτό μήνυμα, σε φιλικό του πρόσωπο. 

Σε θρίλερ έχει αρχίσει να εξελίσσεται η υπόθεση με την εξαφάνιση του Τάσου Ξιαρχό, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα το απόγευμα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών, με στόχο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η συγκεκριμένη του αντίδραση φαίνεται να είναι αποτέλεσμα της θύελλας αντιδράσεων από πλήθος κόσμου, η οποία ξέσπασε από το βράδυ της Κυριακής, 31 Οκτωβρίου 2021, μετά από Instagram story, που δημοσίευσε ο γνωστός χορογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό, σχολιάζοντας μία κοπέλα που καθόταν δίπλα του, για τα παραπανίσια κιλά της, αλλά και τον τρόπο, που έχει ντυθεί.

Συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε η μπλούζα που φορούσε η κοπέλα, η οποία, σύμφωνα με τον Τάσο Ξιαρχό, δεν ήταν κατάλληλη για τον σωματότυπό της, αφού της πρόσθετε ακόμα περισσότερο βάρος οπτικά.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που αντέδρασαν σε όλες του αυτές τις τοποθετήσεις, από την απλή κοινή γνώμη, μέχρι και από κόσμο της ελληνικής showbiz, αφού το θέμα κυκλοφορεί από χθες το βράδυ στα social media στα no1 trends, αλλά και στις σημερινές εκπομπές, όπου οι παρουσιαστές ανεξαιρέτως δεν δίστασαν να πάρουν θέση.

Μετά από πολλές ώρες, όπου τα οικεία του πρόσωπα τον αναζητούσαν παντού, ο ίδιος ανέβασε για περίπου 20 δευτερόλεπτα ένα σχετικό βίντεο στην δημοφιλή πλατφόρμα Tik Tok, όπου εξήγησε το τι ακριβώς συνέβη: “Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη. Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή: “Εύχομαι να πεθάνεις”, τότε σκεφτείτε αν όντως αξίζει.” έγραψε ο Τάσος Ξιαρχό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το Gossip-TV επικοινώνησε με τον κύριο Ηλία Ξιαρχογιαννόπουλο, που έχει το ίδιο όνομα με τον πατέρα του Τάσου, ο οποίος μας συστήθηκε ως θείος του. Ο ίδιος μας ανέφερε ότι το τελευταίο πράγμα που γνωρίζει σχετικά με τις έρευνες για τον εντοπισμό του ανιψιού του, είναι ότι ο Τάσος επικοινώνησε πριν από λίγη ώρα μέσω γραπτού μηνύματος, με πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον.

Τέλος, μετά από επικοινωνία του Gossip-TV, πηγές της αστυνομίας αναφέρουν αποκλειστικά ότι ο Τάσος Ξιαρχό έχει εντοπιστεί, χωρίς ωστόσο να δίνουν περαιτέρω λεπτομέρειες επί του θέματος.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Το νέο βίντεο στο Tik Tok και η ατάκα για τη Δανάη Μπάρκα που θα συζητηθεί!

Τάσος Ξιαρχο: Έδωσε σημεία ζωής με video στο Tik Tok (video)

Θρίλερ με τον Τάσο Ξιαρχό: Τον αναζητά στους δρόμους ο πατέρας του! Σε ετοιμότητα το ΕΚΑΒ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV