Σάλος στο twitter με τον Ξιαρχό και το bullying σε νεαρή κοπέλα!Τον «έστησαν» στον τοίχο οι επώνυμοι

0
143

Σάλος στα social media με την ντροπιαστική ανάρτηση του Τάσο Ξιαρχό. Ο Τάσος Ξιαρχό, που πριν μερικούς μήνες μιλούσε για το bullying που είχε δεχτεί, έκανε ακριβώς το ίδιο σε μια νεαρή κοπέλα την οποία συνάντησε σε café.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε βίντεο στο οποίο σχολιάζει μια κοπέλα που κάθεται σε διπλανό τραπέζι για τα κιλά και τα ρούχα της δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της.

Ο ίδιος λίγη ώρα μετά χώθηκε στην τουαλέτα καθώς η κοπέλα που δέχτηκε το bullying είδε την ανάρτηση του και έμεινε εκεί μέχρι την αποχώρησή της.

Μάλιστα, η κοπέλα που άθελά της έπεσε θύμα body shaming του έστειλε μήνυμα θέλοντας να εκφράσει την ενόχλησή της.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη» έγραφε το μήνυμα της κοπέλας.

Στο twitter επικράτησε πανικός με τους χρήστες να σχολιάζουν αυτό που έκανε.

Ανάμεσά τους και επώνυμοι, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έγραψε: «Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχο , το bullying γεννάει πολλές φορές bullies. Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι…» αλλά και η Δανάη Μπάρκα.

Ο ίδιος λίγη ώρα αργότερα ζήτησε “συγγνώμη” δημόσια.

«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρόλα αυτά, δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε, όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές, όμως νομίζω δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ»

Διαβάστε επίσης

Τάσος Ξιαρχό: «Έχανα δουλειές και με κορόιδευαν άνθρωποι του χώρου που θεωρούνται σημαντικοί σήμερα»

Τάσος Ξιαρχό: Τα κλάματα και η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής

Τάσος Ξιαρχό: Απαντάει στις μπηχτές της Συνατσάκη για τα παράνομα κορονοπάρτι

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV