Απίθανη η Χάρις Αλεξίου – Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα γυρίσματα της σειράς του Παπακαλιάτη

0
139

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σπουδαία καλλιτέχνις ποστάρει φωτογραφία από τα γυρίσματα, όμως αυτή η φωτογραφία είναι η πιο ξεχωριστή καθώς στα 71 της χρόνια ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φυσικά αποθεώνεται από τους followers της. «Λίγη ξεκούραση , λίγη βόλτα χωρίς μακιγιάζ και πάμε πάλι», σημείωσε στη λεζάντα και δείχνει λαμπερή και όπως πάντα γοητευτικότατη!

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έλεγε το “ναι”. Την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα αν μπορεί να διαβάσει τρία επεισόδια, γιατί έχω σκεφτεί κάτι. Είδε τον ρόλο, της άρεσε και μου είπε “ναι”.

Όλο ξεκίνησε από μία ημέρα που έγραφα το πρώτο επεισόδιο και άκουσα ένα τραγούδι της. Έτσι άρχισα να φτιάχνω εικόνες και μία ηρωίδα μέσα από αυτό το τραγούδι.Μετά σκέφτηκα τι ενδιαφέρον που θα έχει αν αυτή την ηρωίδα την ενσαρκώσει η Χαρούλα Αλεξίου», είχε δηλώσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη συνεργασία τους.

«Έχω την τύχη να έχω κάνει το τελευταίο μου live με τον μεγάλο μας δάσκαλο και μαέστρο, τον Σταύρο Ξαρχάκο. Η τελευταία μου μουσική υπόκλιση ήταν πλάι του. Αυτός ο άνθρωπος δεν αφήνει να περάσει τίποτα έτσι για να βγάλει ένα αποτέλεσμα συγκλονιστικό. Αναμετρήθηκα εκεί. Και του το είπα, “Σταύρο μου, δεν γίνεται εσύ να βάζεις τόσο ψηλά τον πήχη και εγω να μπαίνω παρακάτω.

Δεν θα συνεχίσω”. Όταν έρχεσαι σε επαφή με αυτή την ωραιότητα της μουσικής και αυτού του αποτελέσματος… Και αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη για όσα σου έχει δώσει η δουλειά σου, δεν γίνεται να μην το δεις. Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Θα μπω στο στούντιο, θα ηχογραφήσω. Θα τον σπάσω τον κανόνα», είχε πει η Χαρούλα Αλεξίου όταν ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το… τραγούδι!

Διαβάστε επίσης

Χάρις Αλεξίου: Η φωτογραφία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που «έριξε» το Instagram!

Παπακαλιάτης: Η συνεργασία με την Αλεξίου και πώς την έπεισε να πει το «ναι»! «Είναι εξαιρετική»

Αυτή κι είναι έκπληξη! Η Χαρούλα Αλεξίου στη σειρά του Παπακαλιάτη στο Mega – H πρώτη φωτό

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV