Αναστασία Ρουβά: Γενέθλια για την κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη – Δες πώς τα πέρασε!

0
99

Τα γενέθλια της είχε πριν από μερικές ημέρες η μεγάλη κόρη της οικογένειας Ρουβά.

Η όμορφη Αναστασία έκλεισε τα 13 της χρόνια στις 2 Νοεμβρίου και λίγες ημέρες αργότερα, το βράδυ της Παρασκευής (5-11) πέρασε μια όμορφη βραδιά παρέα με τις φίλες της.

Όπως θα δεις και στο βίντεο που ανέβασε ο Χρύσανθος Πανάς, η μικρή Αναστασία έσβησε τα κεράκια της τούρτας της έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της και τις αγαπημένες της φίλες.

Η Αναστασία Ρουβά γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 2008 και όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει στη μαμά της.

Η Αναστασία είναι από εκείνα τα παιδιά διασήμων που πάντα θα τραβά το ενδιαφέρον γιατί όπως και να έχει είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού και πλέον έχει αρχίσει να μεγαλώνει και μοιάζει πολύ στην πανέμορφη μαμά της, ενώ έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τον κούκλο μπαμπά της!

Δες το βίντεο

Δες φωτογραφίες

«Δεν θα με προβλημάτιζε γιατί είναι κάτι που συμβαίνει σε άλλα παιδιά. Όμως θέλω να αποκτήσει συνείδηση του τι είναι ένας λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μάθει πώς θα τον χειρίζεται με ασφάλεια, ως ένα ακόμα ωραίο εργαλείο επικοινωνίας με τις φίλες της που δεν ελλοχεύει κινδύνους για εκείνη. Ακόμη είμαστε στο κομμάτι αυτής της επίγνωσης», είχε αποκαλύψει ο Σάκης πριν δυο χρόνια μιλώντας για τα social media και τη σχέση που έχουν τα παιδιά του, ιδίως η μεγάλη του κόρη.

Διαβάστε επίσης

Απόλλωνας Ρουβάς: Ντύθηκε όπως ο μπαμπάς του Σάκης κι έγινε viral

Σάκης Ρουβάς: Η καθημερινότητα με την οικογένειά του στον Νέο Βουτζά

Ρουβάς – Ζυγούλη: Μαγικές εικόνες από τις διακοπές τους στη Σκιάθο

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV