Αγγελική Ηλιάδη για Φάρμα: «Ο μεγάλος μου γιος μου φοβάται ότι θα τον κάνω ρεζίλι»

0
113

Η Αγγελική Ηλιάδη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για όλους και για όλα, μίλησε για την επερχόμενη συμμετοχή της στη Φάρμα, αλλά και για τα επαγγελματικά σχέδια, που έχει προγραμματίσει για αργότερα. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις της, αφού κάθε φορά έχει να μας πει και κάτι νεότερο.Τον τελευταίο καιρό έχει κυκλοφορήσει έντονα το σενάριο της συμμετοχής της στην Φάρμα, κάτι που επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες μέρες τόσο από την παραγωγή του ριάλιτι, όσο και από την ίδια την Αγγελική Ηλιάδη.

Το πρωί της Κυριακής 7-11, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA “Χαμογέλα και πάλι” και την Σίσσυ Χρηστίδου. Χαρακτηριστικά ανέφερε τους ενδεχόμενους φόβους της για την συμετοχή στο ριάλιτι, όπως είναι η καθαριότητα, αλλά και φαγητό αλλά ωστόσο πιστεύει ότι παρ’ όλα αυτά θα τα καταφέρει. Επίσης, αστειεύτηκε με το θέμα του μεγαλύτερου γιού της, ο οποίος συνέχεια της λέει ότι θα την κάνει ρεζίλι.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπω στη Φάρμα. Τα παιδιά μου δεν ήθελαν και πολύ να πω στο παιχνίδι. Ο μεγάλος μου γιος μου φοβάται ότι θα τον κάνω ρεζίλι. Αυτό που με ανησυχεί παραπάνω είναι το μπάνιο και το φαγητό, αλλά έχω ήδη αρχίσει να κόβω τα γεύματά μου για αυτό το λόγο»

Μέσα σε όλο αυτό το κλιμα, η ίδια μίλησε και για τα επαγγελματικά της σχέδια και το τι σκοπεύει να κάνει μετά απο την Φάρμα. Η Αγγελική Ηλιάδη έχει δηλώσει πάμπολλες φορές ότι η δουλειά της είναι κάτι αγαπημένο, αφού της προσφέρει διέξοδο από την καθημερινότητα: «Όταν βγω από το παιχνίδι θα ενσωματωθώ στο σχήμα που είχα κανονίσει να εμφανίζομαι πριν πάρω την απόφαση να μπω στο παιχνίδι», λέει η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Ηλιάδη: Ο κύβος ερρίφθη! Μπαίνει στη Φάρμα και αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις της

Αγγελική Ηλιάδη: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και ο όγκος στο κεφάλι (Video)

Γιώργος Βελισσάρης: Η φωτογράφιση για το νυχτερινό κέντρο και η απίθανη ομοιότητά του με τον γιο του

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV