Σμαράγδα Καρύδη: «Υπάρχει μεγάλη δυσκολία κατανόησης κειμένου στα social media. Είναι όλα αχταρμάς»

0
108

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία εντυπωσιακή ηθοποιός και όπως δήλωσε της αρέσει πάρα πολύ να βγαίνει όμορφη στις φωτογραφίες και γενικά να είναι ωραία τύπισσα.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για τα σόσιαλ μίντια, για το αν φιλτράρει αρκετές φορές όσα θέλει να πει και αν προσέχει την εικόνα της.

Πρόσφατα ο Γιάννης, ο σκύλος σου, βρέθηκε να σχολιάζεται έντονα η σεξουαλική του ζωή…

Εντάξει, δεν στενοχωρήθηκε όμως, το πήρε καλά. Εξού και τοποθετήθηκε αστεία λέγοντας «μη μου κάνετε dog shaming».

Η μαμά του πώς το πήρε;

Ψύχραιμα. Αστείο μου φάνηκε και μένα. Δεν είμαι πουριτανή με τέτοια θέματα να παρεξηγηθώ.

Τι νιώθεις, όμως, ότι είμαστε όλοι πάνω από ένα πληκτρολόγιο έτοιμοι να πατήσουμε enter στο αρνητικό σχόλιο, την πικρόχολη κριτική, τον κακό μας εαυτό;

Εννοείται. Και επίσης βλέπω πως υπάρχει μεγάλη δυσκολία κατανόησης κειμένου. Νιώθεις πως απευθύνεσαι σε όλους και πως όλοι θα καταλάβουν που θέλεις να πεις, αλλά τελικά καταλαβαίνουν μόνο αυτοί που ήταν ην αρχή να καταλάβουν. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόση δυσκολία κατανόησης. Ίσως επειδή δεν διαβάζουμε πια και δεν αντιλαμβανόμαστε πού είναι το αστείο, πού το χιούμορ και πού η ειρωνεία. Τα θέλουμε όλα μασημένα. Δεν καταλαβαίνουμε τον υπαινιγμό, την ποίηση, το δεύτερο επίπεδο. Είναι όλα αχταρμάς.

Αυτό σε κάνει να φιλτράρεις δυο φορές όσα θέλεις να πεις;

Ναι, πλέον το κάνω. Και παρότι το κάνω, πάλι δεν καταφέρνω να είμαι πάντα εντάξει με το πώς όλοι θα διαβάσουν κάτι που λέω. Είναι τρομακτικό.

Σε ότι αφορά την εικόνα σου, πόση σημασία της δίνεις πια;

Νομίζω πως συνεχίζω να της δίνω την βία σημασία που της έδινα πάντα. Δηλαδή μου αρέσει πάρα πολύ να βγαίνω όμορφη στις φωτογραφίες και γενικά να είμαι ωραία τύπισσα. Δεν τα καταφέρνω πάντα, αλλά δεν με πιάνει και τρέλα. Σκέφτομαι ότι μέσα στα χρόνια, όσο και να προσέξω, οι άνθρωποι την πραγματική μου εικόνα την έχουν δει. Δεν μπορώ να την ελέγξω. Έχω βγει, σε σειρές είτε σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, τόσο κακοφωτισμένη που και εγώ η ίδια είπα «Τι τέρας είσαι, ρε παιδί μου!». Και ξέρεις κάτι; Δεν έχει νόημα να προσέχεις τόσο πολύ την εικόνα σου. Χάνεις χρόνο. Προσωπικά βαριέμαι, τεμπέλα!

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Σμαράγδα Καρύδη: Η απίθανη πόζα με μαγιό που δείχνει το σώμα της χωρίς ρετούς (photo)

Καρύδη: «Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους»

Σμαράγδα Καρύδη: Η δημόσια έκκληση της ηθοποιού – Τι της συνέβη;

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV