Βίσση – Βανδή: Η συνάντηση μετά από καιρό και το φιλί στο στόμα! (Video & Photos)

0
121

Ο Χάρης Σιανίδης πραγματοποίησε ένα πριβέ πάρτι γενεθλίων και ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση, οι οποίες συναντήθηκαν μετά από καιρό και έδωσαν για ακόμη μία φορά ένα… φιλί στο στόμα.

Οι δύο ντίβες της ελληνικής μουσικής σκηνής, μετά τη συνύπαρξή τους στη σκηνή του J2US εξαιτίας του Νίκου Κοκλώνη πλέον διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και όπως έχουν αποκαλύψει κάποια στιγμή θα συνυπάρξουν και σε κάποια μουσική σκηνή.

Ο Χάρης Σιανίδης έκανε ένα εντυπωσιακό πάρτι για τα γενέθλιά του, ο οποίος έγινε 40 χρονών, και ήταν όλοι οι φίλοι του εκεί, ανάμεσα στους λαμπερούς φίλους του και οι δύο τραγουδίστριες!

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή μιλούσαν όλη την ώρα, η Δέσποινα την τάισε τούρτα και αντάλλαξαν και ένα φιλί στο στόμα και πλάνα από το πάρτι είδαμε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Δέσποινα σε παλιότερες δηλώσεις, είχε πει: «Νιώσαμε και οι δύο το ίδιο συναίσθημα. Ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ, έχουμε χημεία και δεν το λέω ως κλισέ, η σκηνή δεν λέει ποτέ ψέματα, αντιλαμβάνεσαι αν ταιριάζεις με τον άλλον ή όχι από το πρώτο λεπτό. Επίσης, αντιληφθήκαμε πως μιλάμε την ίδια γλώσσα, πως αισθανόμαστε τη μουσική. Ήταν σαν να γνωριζόμασταν από χρόνια, υπήρξε αμέσως οικειότητα»!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από τη συνάντηση κορυφής!

Διαβάστε επίσης:

Βανδή – Μπισμπίκης: Καρέ καρέ η άφιξή τους στην Ελλάδα από το ταξίδι τους στη Ρώμη! (video)

Άννα Βίσση: Λύγισε με το γράμμα του Νίκου Καρβέλα – Η αγκαλιά της Αννίτας Πάνια

Άννα Βίσση: «Όταν τα είχα με τον Λιβιεράτο, ο Καρβέλας μου είπε να μην τραγουδώ μαζί του» (Video)

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV