Σήμερα γάμος γίνεται: Παντρεύεται η Paris Hilton – Το μονόπετρο αξίας 1,5 εκατομμυρίου λιρών

0
99

Η Paris Hilton θα πραγματοποιήσει την τελετή στην έπαυλη του παππού της, Barron Hilton, αξίας 75 εκατoμμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια.

Η Paris Hilton είχε πάντα όνειρο να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια και αυτό άλλωστε φαίνεται και από τους έξι αρραβώνες που φημολογείται πως έχει κάνει.

Η Paris Hilton παντρεύεται σήμερα 11 Νοεμβρίου, τον εκλεκτό της καρδιάς της, Carter Reum. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην έπαυλη του παππού της, Barron Hilton, αξίας 75 εκατoμμυρίων δολαρίων στο Bel Air, στην Καλιφόρνια και ο γάμος θα μαγνητοσκοπηθεί καθώς θα είναι ένα από τα επεισόδια του reality που γυρίζει η κληρονόμος με τίτλο «Paris in Love».

Ο εορτασμός θα κρατήσει… τρεις ολόκληρες μέρες! Ναι καλά διαβάσατε… Paris Hilton είναι αυτή.

Ο μέλλοντας της σύζυγος είναι οικογενειακός φίλος, τον οποίο γνωρίζει εδώ και 15 χρόνια και είναι επιχειρηματίας. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το περασμένο Φεβρουάριο σε ένα εξωτικό μέρος.

«Όταν βρίσκεις την αδερφή ψυχή σου, απλά το ξέρεις, το νιώθεις. Ο αγαπημένος μου και εγώ είμαστε μαζί από το πρώτο μας ραντεβού και με αφορμή τα γενέθλιά μου, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό ταξίδι σε έναν τροπικό παράδεισο. Καθώς περπατούσαμε να πάμε για δείπνο δίπλα στην παραλία, ο Carter μας οδήγησε σε μια καμπάνα στολισμένη με λουλούδια και γονάτισε. Είπα το “ναι”, ναι για πάντα! Δεν υπάρχει άλλος που θα προτιμούσα να περάσω τη ζωή μου μαζί του» είχε γράψει η Paris Hilton στα social media.

Το διαμαντένιο μονόπετρο δακτυλίδι είναι φτιαγμένο ειδικά για την ίδια, από τον σχεδιαστή κοσμημάτων Jean Dousset, τον δισέγγονο του Louis Cartier. Η αξία του υπολογίζεται στα 1,5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail.

Δείτε στη gallery το μονόπετρο της Paris Hilton.

Διαβάστε επίσης:

Paris Hilton: Μετά την είδηση ότι περιμένει παιδί ήρθε η διάψευση – Δεν είναι τελικά έγκυος

Ελένη Μενεγάκη: Το απίστευτο μπέρδεμα με τις κόρες της, Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα!

Γκέλυ Μαυροπούλου: Η τέφρα της ηθοποιού μεταφέρθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών (Video & Photos)

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV