Νικηφόρος: «Η Ιωάννα Τούνη είναι μαχήτρια, θα είμαι δίπλα της»

0
108

Νικηφόρος: Παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό lifestyle περιοδικό και μίλησε για τα social media, την υπερέκθεση, το J2US και τα επαγγελματικά του σχέδια για το μέλλον.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και το OK! Magazine, που κυκλοφορεί με τα Νέα Σαββατοκύριακο. Ο Νίκηφόρος μίλησε για την καριέρα του και τα επαγγελματικά του σχέδια, αφού περνάει μια πολύ όμορφφη φάση επαγγελματικά.

Επιπρόσθετα, μίλησε για την υπερέκθεση μέσω των social media και διαφώνησε κάθετα με όλο αυτό, καθώς η δουλειά του καλλιτέχνη είναι να δημιουργεί. Ο ίδιος χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για επαγγελματικούς λόγους και όχι για προσωπική προβολή, ακόμα και αν αυτό σημαίνει λιγότερα likes, followers και τα σχετικά.

Όσον αφορά το κομμάτι του Just the 2 of us και την απόφαση της Ιωάννας Τούνη να αποχωρήσει οικειοθελώς για κάποιο καιρό από το σόου, ο Νικηφόρος ανέφερε ότι θα σταθεί το πλευρό της και πως το σόου τους έφερε πιο κοντά, δημιουργώντας μεταξύ τους μια μεγάλη φιλία.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Στο παρελθόν σού είχαν γίνει προτάσεις για ριάλιτι επιβίωσης όπως η Φάρμα και το Survivor. Γιατί τις αρνήθηκες;

Είναι αλήθεια ότι με είχαν πάρει τηλέφωνο την άνοιξη για να λάβω μέρος στη Φάρμα και πριν από μερικά χρόνια μού είχαν κάνει πρόταση και για το Survivor. Δεν αφορούν αυτά τα παιχνίδια το αντικείμενό μου. Ακόμα και για το Dancing with the Stars να μου γινόταν πρόταση, πάλι θα ήμουν αρνητικός γιατί δεν έχω σχέση με τον χορό. Δεν κυνηγάω τη δημοσιότητα. Τη χρησιμοποιώ μόνο για να διαφημίσω τη δουλειά μου.

Παρ’ όλα αυτά, ο Τριαντάφυλλος, που ήταν στο Survivor, ωφελήθηκε πολύ από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Τριαντάφυλλος έχει έναν χαρακτήρα που αρέσει στο κοινό. Εγώ δεν νομίζω ότι είμαι ιδιαίτερα εξωστρεφής για να γίνω αγαπητός λόγω της προσωπικότητάς μου. Γι’ αυτό και προβάλλω τη δουλειά μου και προσπαθώ να με αγαπήσει ο κόσμος μέσα από αυτήν.

Ωστόσο, ο περισσότερος κόσμος σε έμαθε το 2009 από το X Factor, στο οποίο μάλιστα έφτασες λίγο πριν από τον τελικό.

Σε αυτού τους είδους τα talent shows δεν προλαβαίνεις να δείξεις στοιχεία του χαρακτήρα σου. Είσαι για ενάμισι λεπτό πάνω στη σκηνή και στη συνέχεια ακούς αυτά που έχουν να σου πουν οι κριτές. Δεν είσαι σε ένα σπίτι για να σε παρακολουθούν οι κάμερες 24 ώρες το 24ωρο. Πριν πάω στο X -Factor είχα δει τα Fame Story που είχαν γίνει. Παρόλο που μου άρεσαν πολύ ως σόου, δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου κλεισμένο σε ένα σπίτι και να μοιράζομαι με τον κόσμο ιδιωτικές μου στιγμές. Ακόμα και τα post που κάνω στο Instagram, αφορούν τη δουλειά μου και όχι την προσωπική μου ζωή. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η έκθεση. Ξέρω ότι αν ανέβαζα μια φωτογραφία στο σπίτι μου, την ώρα που ξυπνάω ή λίγο πριν κοιμηθώ, πιθανότατα να έπαιρνε περισσότερα likes. Αλλά δεν με ενδιαφέρει να αποκτήσω δύναμη στα social media. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γεμίζουν τα μαγαζιά όπου τραγουδάω.

Οι λαϊκοί τραγουδιστές της γενιάς σου, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πέτρος Ιακωβίδης, εμφανίζονται αρκετά σέξι στα βιντεοκλίπ αλλά και στις φωτογραφίες τους στα social media. Εσύ γιατί δεν το κάνεις;

Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Οι συγκεκριμένοι που ανέφερες δεν θεωρώ ότι το κάνουν για να πουλήσουν. Πιθανότατα το κάνουν γιατί τους ταιριάζει. Εμένα δεν θα μου ταίριαζε. Και το θεωρώ πολύ κουραστικό να φτιάξω ένα ολόκληρο κόνσεπτ για να βγάλω μια φωτογραφία. Θα μπορούσα να έχω έναν άνθρωπο που να τα χειρίζεται και να τρέχει από πίσω μου και να με φωτογραφίζει. Δεν μπορώ να σπαταλήσω τόσο χρόνο. Προτιμώ τον χρόνο αυτό να τον καταναλώνω ηχογραφώντας τραγούδια στο στούντιο.

Σε φλερτάρουν στα social media;

Θα ήταν ψέματα να σου πω ότι δεν με φλερτάρουν ή ότι δεν μου στέλνουν ακόμα και σέξι φωτογραφίες στα social media. Είμαι πολύ προσεκτικός με αυτά τα πράγματα, γιατί δεν ξέρεις ποτέ ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω.

Έχεις βγει ραντεβού με κοπέλα που σε προσέγγισε μέσα από το Instagram;

Ναι, έχει συμβεί. Αλλά για να βγω ραντεβού είχαμε επικοινωνήσει αρκετά μέσα από τα social media και είχα καταλάβει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που με ενδιαφέρει. Δεν θα έβγαινα με κάποια που μου είπε απλά «γεια» στο Instagram. Δεν το βρίσκω κακό να κάνεις ένα ραντεβού στα τυφλά. Και στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρια που γνωρίστηκαν διά αλληλογραφίας. Απλά η τεχνολογία μάς το έχει κάνει πιο εύκολο και πιο άμεσο.

Έχεις κάνει και σχέση με κοπέλα που γνώρισες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Ναι. Μπορεί να μην ήταν μακροχρόνια, αλλά κράτησε κάποιους μήνες. Δεν είναι δηλαδή ότι χρησιμοποιώ τα social media για να βρω κάτι προσωρινό.

Δείτε περισσοτερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

J2US: Εκτός του σόου η Ιωάννα Τούνη! Η ανακοίνωση του Κοκλώνη! Τι συνέβη;

Βραδινή έξοδος για τους celebs! Πού και με ποιους διασκέδασαν;

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks και μαμά 8χρονου αγοριού αναστάτωσε τη Ρόδο με τις εμφανίσεις της!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV