Μελίνα Μακρή: Ζωντανά και οn – camera έμαθε το φύλο του μωρού της! Τα δάκρυα χαράς της! (video)

0
107

Η τραγουδίστρια διανύει το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της μιας και σε λίγες μέρες μπαίνει στον έβδομο μήνα, όμως μέχρι πρότινος δεν ήθελε να μάθει το φύλο του μωρού της.

Για την ίδια και τον σύζυγό της αρκεί το μωρό να είναι υγιές καθώς δεν τους νοιάζει καθόλου αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι.

Όμως, τελικά προ ημερών αποφάσισε να κάνει baby shower η μέλλουσα μαμά και είπε στον σύζυγό της Φράνκι Λούβαρη που είχε μάθει εδώ και καιρό το φύλο του πρώτου του παιδιού, να της αποκαλύψει επιτέλους αν έπρεπε να ετοιμάσει την προίκα του νεογέννητου με θαλασσί ή ροζ ρουχαλάκια.

Η Μελίνα Μακρή δεν έκρυψε ότι λόγω ορμονών έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία της, με τον σύζυγό της βέβαια να τονίζει ότι είναι… μόνιμη η κατάσταση.

Ήρθε λοιπόν και η στιγμή για να γίνει και η αποκάλυψη στο baby shower κατά το οποίο ο Φράνκυ Λούβαρης είχε φροντίσει να έχει πολλά λαχταριστά γλυκά και μία τούρτα χρωματισμένη εξωτερικά με ροζ, κίτρινο και θαλασσί χρώμα για να… μπερδέψει τη μέλλουσα μαμά. Η Μελίνα θα μάθαινε το φύλο του μωρού από το χρώμα που θα είχε η κρέμα στο εσωτερικό της εντυπωσιακής τούρτας. Όταν λοιπόν ο σύζυγός της έκοψε το κομμάτι, έκλεισε τα μάτια της και περίμενε να μάθει!

Όταν διαπίστωσε πως το χρώμα της κρέμας ήταν θαλασσί, η Μελίνα Μακρή ξέσπασε σε δάκρυα χαράς, τονίζοντας πως θα ονομάσει το μωρό της Γιάννη, από το όνομα του πεθερού της. Δείτε το απολαυστικό αλλά και συγκινητικό βίντεο με την αποκάλυψη παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Mark Angelo: Παντρεύτηκε ο αδερφός της εγκυμονούσας Μελίνας Μακρή!

Μελίνα Μακρή: Δείτε πώς ήταν η εγκυμονούσα τραγουδίστρια το 1999 – Πραγματικά αγνώριστη! (Photos)

Μελίνα Μακρή: Έγκυος η τραγουδίστρια – Δείτε την στον πέμπτο μήνα (Video)

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV