Ο Σάκης Τανιμανίδης βγήκε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τη μητέρα του – Μαγνήτισαν τα βλέμματα

0
126

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς του και προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει τρομερή αδυναμία στην μητέρα του Σταματίνα και δεν το κρύβει λεπτό. Ο παρουσιαστής όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την μητέρα του και γιαγιά των παιδιών του.

Η ίδια έχει αναλάβει καθήκοντα γιαγιάς, καθώς βρίσκεται συχνά στο πλευρό της μικρής Αριάνας και της Φιλίππας, προσφέροντας βοήθεια στη Χριστίνα Μπόμπα.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον παρουσιαστή μαζί με τη μαμά του στο κέντρο της Αθήνας, να απολαμβάνουν την ηλιόλουστη μέρα και την βόλτα τους, με αφορμή την γιορτή της, στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία με τη μητέρα του, με την οποία ποζάρει στο κέντρο της Αθήνας.

«Σήμερα που γιορτάζει, πήγαμε βόλτα με την μαμά (πρόσφατα και γιαγιά) στο κέντρο της πόλης! Τα καλύτερα δώρα για τους γονείς είναι “χρόνος μαζί τους”, όχι αντικείμενα!», ‘έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV