Χείμαρρος η Κατερίνα Τσάβαλου! Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της και η αφοπλιστική της απάντηση

0
105

Στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου το μεσημέρι της Τρίτης (16-11). Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται για τα κιλά της ενώ αποκάλυψε και τι είχε απαντήσει μια φορά όταν της έκαναν σχετικό σχόλιο.

«Από τη στιγμή που έμεινα έγκυος, ο κόσμος με ρωτούσε ποσά κιλά πήρα και γιατί δεν τα έχασα αμέσως. Μια φορά αναγκάστηκα ν’ απαντήσω «έχω σπαστική κολίτιδα, συγνώμη», ανέφερε για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τα κιλά της εγκυμοσύνης της. «Όταν ήμουν αδύνατη μου έλεγαν «πως είσαι έτσι; φάε!».

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε επίσης για την μητρότητα που θεωρεί το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή της, τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειας της αλλά και για το ταμείο ανεργίας που αποτελούσε εισόδημα της στον κορονοϊό.

«Η μητρότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου», ανέφερε για τη μητρότητα.

«Ήμασταν 4 παιδιά που μεγαλώσαμε μεταξύ μας αλλά τώρα είναι άλλη εποχή», δήλωσε για την πολυμελή οικογένεια της.

Η ίδια τόνισε πως το παιδί της είναι η βασική της προτεραιότητα «πρώτα κοιτάω το παιδί μου και μετά τι θα κάνω στη δουλειά».

«Στην παράσταση «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» υποδύομαι μια γυναικά που δουλεύει άπειρες ώρες και δεν βγάζει τίποτα», σημείωσε για τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει.

«Με την οικογένεια μου, προσπαθούμε πραγματικά να τα βγάλουμε πέρα. Πιστεύουν για τους ανθρώπους που προβάλλονται ότι δεν έχουν προβλήματα αλλά ήμουν με ταμείο ανεργίας και περίμενα το επίδομα», υπογράμμισε για τις οικονομικές δυσκολίες.

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Τσάβαλου: «Πιεζόμουν αφόρητα πάνω στη σκηνή. Ανακουφίστηκα όταν τελείωσε αυτή η δουλειά»

Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν μετανιώνω ποτέ για κάτι που επέλεξα να κάνω»

Ξέσπασε η Κατερίνα Τσάβαλου: «Είναι χυδαία και φρικτά, ξεφτιλίζουν ανθρώπους»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV