Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Adele: Η απώλεια βάρους, ο χωρισμός και η μητρότητα

0
110

Η Adele έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Η Adele έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την απώλεια βάρους της, για την κατάρρευση του γάμου της αλλά και για τη μητρότητα.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στον κήπο όπου είχε γίνει και η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, όπου σύμφωνα με το CNN ήταν μέρος της ειδικής εκπομπής του CBS, «Adele One Night Only».

Η γνωστή τραγουδίστρια αρχικά αποκάλυψε ότι το σχέδιό της δεν ήταν να χάσει βάρος όταν ξεκίνησε την γυμναστική, αλλά το έκανε μόνο και μόνο στην προσπάθειά της να ελέγξει το άγχος της.

Η Όπρα δεν μπορούσε να μην την ρωτήσει για τις αντιδράσεις του κόσμου για την αλλαγή αυτή, με την τραγουδίστρια να απαντά: «Δεν είμαι σοκαρισμένη ούτε καν με ενοχλούν οι αντιδράσεις τους. Επειδή το σώμα μου έχει υπάρξει αντικείμενο συζήτησης σε όλη μου την καριέρα. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με το σώμα μου, ούτε και τώρα. Δεν είναι δουλειά μου να ασχολούμαι με το πώς νιώθουν οι άνθρωποι για το σώμα τους».

Στη συνέχεια αναφερόμενη στον χωρισμό της, με τον Σάιμον Κονέκι δήλωσε ότι ένιωσε απογοητευμένη, τόσο για την ίδια όσο και για τον γιο τους, τον Άντζελο.

«Έχω εμμονή με το θέμα μιας ολοκληρωμένης οικογένειας σε όλη μου τη ζωή, γιατί εγώ δεν προερχόμουν από μία αγαπημένη και ενωμένη οικογένεια» και πρόσθεσε: «Από πολύ μικρή, υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως όταν θα έκανα παιδιά, θα μέναμε μαζί και θα ήμασταν αυτή η ενωμένη οικογένεια. Και προσπάθησα για πολύ, πολύ καιρό. Ένιωσα τόσο απογοητευμένη για τον γιο μου. Ήμουν τόσο απογοητευμένη για τον εαυτό μου».

Αναφέρθηκε και στη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να βάλει τέλος στο γάμο της και είπε ότι η ίδια και οι φίλοι της έκαναν ένα κουίζ σε ένα περιοδικό, που έθετε την ερώτηση: «Πες κάτι που κανείς δεν ξέρει για σένα». «Μόλις διάβασα την ερώτηση, είπα μπροστά σε τρεις από τους φίλους μου: ‘Δεν είμαι πραγματικά χαρούμενη. Δε ζω, απλώς προχωράω. Ήταν όταν παραδέχτηκα στους φίλους μου, που νόμιζαν ότι ήμουν πολύ ευτυχισμένη, πως στην πραγματικότητα ήμουν δυστυχισμένη και όλοι σοκαρίστηκαν».

Τέλος η Adele είπε ότι δυσκολευόταν να εξηγήσει στον γιο της, Άντζελο πως δεν ήταν πλέον ερωτευμένη με τον πατέρα του.

«Υπήρχαν τόσες πολλές απαντήσεις που δεν μπορούσα να του δώσω γιατί δεν υπάρχουν» είπε και πρόσθεσε πως είχε προετοιμαστεί με το ενδεχόμενο ο γιος της να της κρατούσε κακία επειδή διέλυσε τη ζωή του για την ευτυχία της και πως το «30», που είναι αφιερωμένο σε εκείνον, είναι ο τρόπος της να του δείξει το «ποια είναι. Όλο το άλμπουμ δεν είναι για εκείνον, είναι για μένα και ήθελα απλώς να με ακούσει να μιλάω για το ποια είμαι και πώς νιώθω. Δεν ξέρω εάν θα μπορέσω ποτέ να κάνω αυτή τη συζήτηση μαζί του στην πραγματική ζωή, οπότε μπορεί να την ακούσει, αν θέλει».

Διαβάστε επίσης:

Άννυ Πανταζή: Η θεαματική αλλαγή στο σώμα της, δυο εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της (photos)

Η «εισβολή» της Μαριάννας Γεωργαντή στο Καλό Μεσημεράκι – Η έκπληξη των συντελεστών (video)

Χείμαρρος η Κατερίνα Τσάβαλου! Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της και η αφοπλιστική της απάντηση

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV