Λύγισε η Μυρτώ Κάζη – Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε τον πρόωρο τοκετό της (video)

0
98

Ο γιος της δημοσιογράφου γεννήθηκε 7 μηνών με την ίδια να λυγίζει μιλώντας για την πρώτη φορά που τον πήρε αγκαλιά.

«O γιος μου γεννήθηκε 7 μηνών. Όταν γεννιέται ένα μωράκι πρόωρα χρειάζεται υποστήριξη και έτσι πηγαίνει απευθείας από τη μανούλα του, πηγαίνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Αυτό σημαίνει ότι δεν το αγκαλιάζεις. Ένα βράδυ εκλιπαρούσα μία κυρία στη μονάδα να με αφήσει να χαϊδέψω τον γιο μου. Εν τέλει με άφησε και θυμάμαι πως γύρισα πίσω στη μητέρα μου και δεν ήθελα να πλύνω τα χέρια μου», είπε με δάκρυα στα μάτια και συνέχισε:

«Όταν ήρθε η γιατρός και μου είπε θα πάρουμε το μωρό, έπαθα σοκ γιατί δεν το είχα πιστέψει. Μετά γίνονται όλα πολύ γρήγορα σε αυτές τις περιπτώσεις. Θυμάμαι ότι όταν μπήκα στο χειρουργείο τους είπα θέλω να πάρω τη μαμά μου, η οποία κοιμόταν και της λέω “μαμά μου παίρνουν το μωρό” και μου λέει “αγάπη μου είναι Χριστούγεννα, είσαι πολύ τυχερή, του χρόνου θα κάνουμε μεγάλο πάρτι για το μωρό”.

Εγώ θέλω να πω πως επειδή ένα στα δέκα μωρά γεννιέται πρόωρα και είναι μεγάλο το ποσοστό, θα πρέπει οι γονείς να είναι ενημερωμένοι και αν γνωρίζει τι σημαίνει προωρότητα, ίσως είναι καλύτερα. Εγώ δεν είχα καμία ένδειξη ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο. Οι πρόωρες μανούλες είναι διαφορετικές μαμάδες και τα πρόωρα παιδιά είναι πολεμιστές».

Δες το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Μυρτώ Καζή-Τάσος Μπίθας: Οικογενειακή απόδραση στις Σπέτσες!

Συγκλονιστική η Ρέβη: «Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά» – Οι φωτό στο Instagram της

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV