Ρέα Τουτουνζή: Ανακοίνωσε το χωρισμό της on air – Άναυδη η Μπέττυ Μαγγίρα: «Με έπιασε η καρδιά μου»

0
114

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (25-11) η Ρέα Τουτουνζή. Το πρώην μοντέλο όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια «πώς πάει ο έγγαμος βίος», της απάντησε πως έχει χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο.

Η Μπέττυ Μαγγίρα στο άκουσμα της είδησης έμεινε με το στόμα ανοιχτό! «Τι; Αλήθεια; Είναι γνωστό και δεν το ξέρω εγώ… με έπιασε η καρδιά μου τώρα», απάντησε.

Η Ρέα Τουτουνζή μιλώντας για την απόφαση να χωρίσουν, αποκάλυψε στην εκπομπή:

«Δεν είναι γνωστό, τώρα το λέω αλλά με ξέρεις εγώ δεν μιλάω για αυτά. Είναι όλα καλά όμως, μια χαρά. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, εντάξει… έκανε τον κύκλο της, μας τελείωσε αλλά εντάξει υπάρχει αγάπη, μεγάλος σεβασμός, περάσαμε πολλά χρόνια μαζί και η ζωή συνεχίζεται. Πάμε για καινούργια πράγματα», είπε η Ρέα.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Η τελευταία φορά που η Ρέα Τουτουνζή είχε μίλησε για τον σύζυγό της ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο οπού είχε πει:

«Επειδή η κοινωνία μας, μας έχει πλασάρει μια συγκεκριμένη κατάσταση και πορεία ζωής, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι και το σωστό για όλους. «Παντρέψου, κάνε παιδιά», «Έκανες ένα παιδάκι, κάνε και δεύτερο»… Δεν καταλαβαίνω το γιατί. Η ζωή είναι δική σου και πρέπει να την ζεις όπως γουστάρει, όπως αρμόζει σ’ εσένα για να είσαι ευτυχής.

Δε σημαίνει ότι δεν αγαπώ τα παιδιά, απλά θεωρώ ότι δεν είμαι φτιαγμένη για να μεγαλώσω ένα παιδί, θεωρώ πιο έντιμο να το πεις αυτό, ξεκάθαρα και ειλικρινά, παρά να κάνεις ένα παιδί γιατί πρέπει και μετά να είσαι δυστυχής ή να κάνεις τη ζωάρα σου και να το «παρκάρεις» κάπου. Έχω πολλά παραδείγματα στο μυαλό μου, δεν είναι ωραίο, είναι θλιβερά, είναι κρίμα από τον θεό, γιατί τα παιδάκια τραβάνε όλο το… μανίκι κι είναι αμαρτία»

Διαβάστε επίσης

Η Ρέα Τουτουνζή αποκαλύπτει:«Τρομερά άτιμο, η συγκεκριμένη κυρία το κάνει σε όλους τους συναδέλφους»

Ρέα Τουτουντζή: «Δεν θα έκανα guest στο GNTM»

Τουτουνζή:Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκα στις δέκα ωραιότερες του κόσμου

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV