Μάρα Μεϊμαρίδη: Η δημόσια «συγγνώμη» μετά το σάλο για το σχόλιο που έκανε για τον Χρήστο Σαντικάι

0
122

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η Μάρα Μεϊμαρίδη μετά το σχόλιο που έκανε για τον σύντροφο της Λαούρας Νάργιες. Η ίδια μετά το σάλο που προκάλεσε ζήτησε δημόσια «συγγνώμη» για την… παρανόηση!

Θυμίζουμε πως στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης (25-11) καλεσμένη ήταν η Λάουρα Νάργιες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο πλάνο βλέπαμε κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού με τη Μάρα Μεϊμαρίδη να εκφράζει τις απορίες της, οι οποίες έφεραν σε δύσκολη θέση τόσο την Κατερίνα Καινούργιου όσο και τη Λάουρα.
«Αυτό το Σαντικάι, τι όνομα είναι;», αναρωτήθηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να της εξηγήσει ποιος είναι ο Χρήστος Σαντικάι.

«Τι ράτσα είναι;» ρώτησε αμέσως μετά με την παρουσιάστρια να της παρακαλεί να μην λέει τέτοια. «Να μάθω από που είναι. Έλληνας;» συνέχισε με την Λάουρα Νάργες να της εξηγεί πως κατάγεται από την Αλβανία.

Λίγες ώρες αργότερα το σχόλιο της αυτό στάθηκε αφορμή να δημιουργηθεί σάλος με τους χρήστες του twitter να κάνουν λόγο για ρατσιστικό σχόλιο.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη στις πρώτες της δηλώσεις μετά το σκηνικό, ζήτησε «συγγνώμη».

«Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αν κάποιος παρανόησε αυτό που είπα… Το “Σαντικάι” μου θύμισε το “Σαντιάγκο”. Οι ανθρώπινες ράτσες είναι πέντε… Πίστεψα ότι αυτό το όνομα που μοιάζει με το “Σαντιάγκο” είναι από Αμερική πλευρά… Αλλά έπρεπε και η κοπέλα να μου απαντήσει ότι όχι, είναι ευρωπαϊκό… Δεν αισθάνθηκα ότι η Λάουρα ήρθε σε δύσκολη θέση. Αλλά ίσως έπρεπε επί τόπου να εξηγήσω τι εννοούσα ανθρωπολογικά», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Σάλος μετά το ρατσιστικό σχόλιο της Μεϊμαρίδη για τον Σαντικάι: «Κάποιος να την βάλει στη θέση της»

Σε αμηχανία Νάργιες – Καινούργιου με το σχόλιο της Μειμαρίδη για τον Σαντικάι: «Τι ράτσα είναι;»

Νάργες – Σαντικάι: Παντρεύονται; Η «γκάφα» που αποκάλυψε το μυστικό της (Video)

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV