Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Η τρυφερή φωτό τους και το σχόλιο της αδελφής του, Δούκισσας!

0
101

Είναι εδώ και καιρό ζευγάρι όμως τον πρώτο καιρό της σχέσης τους, προτιμούσαν να απέχουν από τα φωτογραφικά φλας και τη δημοσιότητα. 

Πλέον, όμως, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτρας Νομικός δείχνουν να έχουν… απενοχοποιηθεί και να έχουν διώξει από πάνω τους αυτό το βάρος του φόβου μήπως και φωτογραφικά φλας τούς απαθανάτιζαν. Μάλιστα, έχουν πλέον φθάσει σε άλλο επίπεδο, ανεβάζοντας οι ίδιοι κοινά τρυφερά φωτογραφικά τους ενσταντανέ.

Μόλις την Κυριακή που πέρασε (28/11) η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε κοινή τους φωτογραφία και μάλιστα η αδελφή του Νικήτα, η Δούκισσα Νομικού έσπευσε να τη σχολιάσει με τον πιο γλυκό τρόπο. Είναι γνωστό ότι τα δύο αδέλφια είναι πολύ δεμένα και είναι λογικό, εφόσον τον βλέπει τόσο ευτυχισμένο στο πλευρό της όμορφης Θεσσαλονικιάς να αντιδρά έτσι.

Σε νέο επίπεδο η σχέση της Άννας με τον Νικήτα

Η Άννα Πρέλεβιτς πλέον μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον αγαπημένο της και μάλιστα πρόσφατα σε τηλεοπτική της συνέντευξη παραδέχτηκε: «”Επισημοποιήσαμε” τη σχέση μας με τον Νικήτα μέσω Instagram γιατί νιώθω σαν να είμαι κάτω από τη φτερούγα του. Νιώθω ατρόμητη δίπλα του. Χαίρομαι τόσο πολύ που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο. Παλιότερα δεν δημοσίευα φωτογραφίες γιατί φοβόμουν μήπως χωρίσω. Τώρα δεν με νοιάζει τίποτα, είναι ιδανικός για να γίνει πατέρας του παιδιού μου».

Στην ερώτηση για το αν θα έκανε εκπομπή με τη Δούκισσα Νομικού, η Άννα Πρέλεβιτς απάντησε: «Ναι. Τη θαυμάζω πολύ και με συμβουλεύει».

Δείτε τη νέα τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού αλλά και το σχόλιο της Δούκισσας Νομικού κάτω από αυτή:

Διαβάστε επίσης:

Πρέλεβιτς: «”Επισημοποιήσαμε” τη σχέση μας με τον Νικήτα» – Πώς τα πάει με την αδελφή του Δούκισσα;

Ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη – Η πρώτη ρομαντική φώτο τους

Πρέλεβιτς: Μιλάει πρώτη φορά για τον αδελφό της Δούκισσας Νομικού: Ο Νικήτας είναι ο ιδανικός άνδρας

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV