Ευρυδίκη: Αναβάλλει τις εμφανίσεις της λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας! Τι ανακοίνωσε η ίδια

0
110

Η Ευρυδίκη θα αναγκαστεί για το επόμενο διάστημα να απέχει από τις υποχρεώσεις της και τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες μετά τις οδηγίες που της έδωσαν οι θεράποντες γιατροί της. 

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τα social media η ίδια η τραγουδίστρια, θα πρέπει να αναβάλλει όλες τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες, λόγω σοβαρού προβλήματος που της παρουσιάστηκε στην ακοή της και το οποίο μάλιστα προκλήθηκε μετά από ταξίδι με αεροπλάνο.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε στην ανακοίνωσή της:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, καλησπέρα! Τις τελευταίες 10 μέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με οξύ τραυματισμό ακοής που προκλήθηκε από βαρότραυμα κατά τη διάρκεια πτήσης. Δυστυχώς, μετά από σύσταση των γιατρών μου, αναγκάζομαι να αναβάλω όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στην Ελλάδα και την Κύπρο, έως ότου επουλωθεί το τραύμα.

Υπόσχομαι ότι θα ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας στη Σφίγγα, με τους υπέροχους καλεσμένους μου, μέσα στην καινούργια χρονιά και θα σας ενημερώσω σχετικά με τις εμφανίσεις μου στην Κύπρο αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα το συντομότερο δυνατό. Να είστε όλοι καλά»!

Η ανακοίνωσή της αφήνει να εννοηθεί ότι τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα δεν πρόκειται να ξεμπερδέψει από το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, το οποίο μπορεί μεν να είναι σοβαρό, όμως μπορεί να ξεπεραστεί.

Έτσι, οι θαυμαστές της θα πρέπει να αναμένουν μέχρι η ίδια να αναρρώσει πλήρως ώστε να βρεθεί και πάλι κοντά τους.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Έχετε δει τελευταία τον γιο Θεοφάνους-Ευρυδίκης; Είναι ένας κούκλος! (photos)

Ευρυδίκη: Ο γιος της έγινε 25 χρονών και το γιορτάζει με έναν μοναδικό τρόπο – Η τρυφερή ανάρτηση

Ευρυδίκη: «Ο Μπομπ με κάνει να πιστεύω στον εαυτό μου»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV