Super Κική: Τα ξαναβρήκε με τον πρώην της: «Έδωσα δεύτερη ευκαιρία, γιατί η αγάπη είναι ανιδιοτελής»

0
126

Η Super Κική μετά τις δηλώσεις ότι χώρισε με τον σύντροφό της επανήλθε και ανακοίνωσε πώς τα βρήκαν καθώς ήθελε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Η Super Κική σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως είχε χωρίσει με τον σύντροφό της, Βίκτωρα έπειτα από 6 μήνες σχέσης, καθώς έμαθε πως εκείνος μιλούσε και με άλλες.

«Έχω χωρίσει. Μου έστειλαν screenshot τις συνομιλίες του με άλλες και χώρισα. Και του ‘xα πει από την αρχή «Πρόσεξε το Instagram επειδή είναι η δουλειά μου. Για ποιο λόγο να λέει η καθεμιά “Α, μιλάω με τον γκόμενο της Super Κικής ”;». Γιατί δεν θα πουν ποτέ το όνομά σου… Έξι μήνες ήμασταν μαζί. Τον περίμενα να τελειώσει τον στρατό. (σ.σ. ήταν φαντάρος στην Κύπρο.) Δεν με στεναχώρησε που το έκανε αυτό, με στεναχώρησε που είναι έτσι όλοι οι άντρες. Και κάποιες γυναίκες. Το προσωπικό μου κομμάτι έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολο τα τελευταία δύο χρόνια γιατί βλέπω τρεις κατηγορίες αντρών: Ο «θέλω να γίνω και εγώ γνωστός» –δηλαδή με το που σηκώσεις κάμερα κινητού θα έρθει να καθίσει δίπλα σου–, ο «βρήκαμε να φάμε» και ο «νιώθω μηδέν και για εκδίκηση και μόνο θα μιλήσω με δέκα κοπέλες» – η περίπτωση που είχα τώρα».

Η ίδια σε νέες της δηλώσεις το βράδυ του Σαββάτου (5/12), αποκάλυψε πως είναι ξανά μαζί με τον Βίκτωρα καθώς έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

«Τα ξαναβρήκαμε. Έδωσα δεύτερη ευκαιρία, γιατί η αγάπη μου είναι ανιδιοτελής. Επέμενε πολύ και το σκέφτηκα και εγώ. Είναι και η πρώτη φορά που το κάνω και συγχωρώ κάποιον. Σήμερα μου έστειλε μήνυμα πως με αδίκησαν οι κριτές».

Διαβάστε επίσης:

Super Kική: «Η πορεία και η τραγική ζωή μου σε ένα βιβλίο»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Χειμωνέτος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, το θυμάμαι σαν τώρα» (video)

Ο Μουμούρης έδωσε το πιο δυνατό spoiler για τη “Γη της Ελιάς”: «Δεν είμαι εγώ ο εγκέφαλος…»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV