Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Μάθε το παρασκήνιο της σχέσης τους

0
116

Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του ο Πύρρος Δήμας είναι ξανά ερωτευμένος με την Αφροδίτη Σκαφίδα. Ποιο είναι το παρασκήνιο της σχέσης τους; 

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, που έγινε ακόμη πιο γνωστή από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Survivor, στο οποίο είχε πάρει μέρος και Κατερίνα Δαλάκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, Espresso, ήρθαν πολύ κοντά το καλοκαίρι σε εκδήλωση κοινού τους φίλου και από τον Αύγουστο είναι ζευγάρι!

Μάλιστα, ο χρυσός ολυμπιονίκης της άρσης βαρών ήταν εκείνος που έκανε το πρώτο βήμα και τη διεκδίκησε, και έκτοτε είναι μαζί και αχώριστοι!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή της «Espresso», ο Πύρρος Δήμας, αρκετό καιρό μετά τον θάνατο της γυναίκας του, προσπάθησε να ξαναφτιάξει τη ζωή του, όμως η σχέση εκείνη κράτησε έναν χρόνο χωρίς να ευδοκιμήσει!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης νιώθει τόσο ευτυχισμένος και γεμάτος με την Αφροδίτη, που την έχει γνωρίσει και στα παιδιά του, και μάλιστα θέλουν κάποια στιγμή να πάνε στις ΗΠΑ για να δουν το γιο του Πύρρου, ο οποίος μένει εκεί!

Κοινός φίλος του ζευγαριού αναφέρει στην εφημερίδα ότι «ο Πύρρος την αγαπάει πάρα πολύ και την προσέχει σαν τα μάτια του»!

Να αναφέρουμε ότι η Αφροδίτη είναι πλέον personal trainer, όμως κάνει τα πάντα προκειμένου να είναι στο πλευρό του Πύρρου και να περνούν μαζί χρόνο, πηγαίνοντας για χαλαρό ποτό και φαγητό στα νότια προάστια, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση έγινε στο κατάστημα ρούχων Sabi της Ιωάννας Σιαμπάνη και η αποκάλυψη έγινε στο Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε το ρεπορτάζ!

Και αν δεν είδατε την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, δείτε την παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Πύρρος Δήμας: Έτσι επιβεβαιώθηκε η σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Πύρρος Δήμας: Ερωτευμένος τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Πύρρος Δήμας: Έκλαιγε με λυγμούς μιλώντας για τον θάνατο της γυναίκας του: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV