Ξέσπασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Αυτό που δεν ανέχομαι είναι το εμετικό σας χιούμορ»

0
108

Το βράδυ της Τρίτης (7-12) πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της νέας κινηματογραφικής ταινίας The Bachelor 4 στο The Mall-Village Cinemas.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Παπαδάκος που είχε σκηνοθετήσει και τα «The Bachelor 2», «The Bachelor 3» και «…για πάντα») ενώ το σενάριο είναι της Σοφίας Καζαντζιάν και του συζύγου της, γνωστού ηθοποιού Μάριου Ιορδάνου.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Γιάννης Τσιμιτσέλης ξέσπασε άγρια μετά από την κριτική του Χρήστου Μήτση ενώ αυτό που τον ενόχλησε ιδιαίτερα ήταν η αναφορά που έκανε ο κριτικός κινηματογράφου στον covid-19 με χιουμοριστικό ύφος.

«Ακόμα και σε αυτή την καγκουρό κωμωδία όπως λέτε κύριε Μητση ακόμα και σε αυτήν την παρωδία που φτιάξαμε ακόμα και σε αυτή την προχειροδουλειά δεν θα τολμούσαμε ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ για τον COVID !!! Δεν δείχνετε σεβασμό στην δουλειά μας και είναι δικαίωμα σας και το αποδέχομαι !!!
Αυτό που δεν ανέχομαι είναι το εμετικό σας χιούμορ !!!!
Εγώ σαν ηθοποιος αυτής χάλια ταινίας που είδατε σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά !!!!ευχομαι ο Άγιος Βασίλης φέτος να σας φέρει την ιδανική ταινία που ποτε δεν θα απολαύσετε !!!!!», έγραψε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού και η ατάκα της ηθοποιού on camera!

Full in love ο Τσιμιτσέλης – Το τρυφερό βίντεο με την Γερονικολού με αφορμή την γιορτή της

Επίσημη προβολή της ταινίας The Bachelor 4! Στικούδη, Γερονικολού και Ταραμπάνκο μονοπώλησαν τα φλας

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV