Πάριος: Η ηλικία, το πραγματικό όνομα, οι 2 γάμοι, τα 4 παιδιά και η επιστροφή στο Σπίτι με το Mega

0
170

Σπίτι με το Mega: Στην αποψινή εκπομπή την τιμητική του θα έχει ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Στη σκηνή θα βρεθούν με τον Σταμάτη Σπανουδάκη η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς καθώς και η μόνιμη πλέον συνεργάτιδά του, Αθηνά Χιώτη, για να μας ταξιδέψουν στο μοναδικό έργο του συνθέτη και στιχουργού.

Special guest ο Γιάννης Πάριος, σε μία σύμπραξη που θα μας καθηλώσει. Ο σολίστ του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης και του βιολιού Κυριάκος Γκουβέντας, καθώς και η χορωδία «Μελωδοί» βάζουν το δικό τους αίσθημα στην ξεχωριστή βραδιά.

Πόσα ξέρετε όμως για τον Γιάννη Πάριο και πόσα δεν ξέρετε;

Μετανιώνω τώρα που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου…

Μάθετε παρακάτω τα πάντα γι’ αυτόν….Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1946.Γεννήθηκε στην Πάρο.Σήμερα είναι 75 χρονών.Το πραγματικό του όνομα είναι Ιωάννης Βαρθακούρης.Ξεκίνησε την καριέρα του το 1969.H πρώτη του ηχογράφηση θα γίνει το 1969, το επίθετό του θα αλλάξει σε Πάριος προς τιμήν του νησιού του.Η μεγάλη καταξίωση ήρθε στη δεκαετία του ’80, όπου οι πωλήσεις των δίσκων του θα τον εκτοξεύσουν στην κορυφή.Στο ενεργητικό του μετρά σπουδαίες συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σταύρο Ξαρχάκο.Έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.Τον Ιανουάριο 2021 και ενώ το υγειονομικό σύστημα της χώρας αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω της πανδημίας COVID-19, ο Γιάννης Πάριος προχώρησε στη δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά του Πειραιά.Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το νέο του CD, όπως συμφώνησε με τη δισκογραφική του εταιρεία, θα διατεθούν επίσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.Είναι Παναθηναϊκός.

Η σχέση του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Μετά την θυελλώδη σχέση που είχαν ζήσει στο παρελθόν, και την 3μηνη επανασύνδεσή τους μετά από αρκετά χρόνια, ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους σε πολιτισμένους τόνους.

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες, για τον «δεύτερο κύκλο» της σχέσης της με τον τραγουδιστή και τον χωρισμό τους λέγοντας:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους δημοσιογράφους που ήσασταν διακριτικοί όσον αφορά την προσωπική μου ζωή. Ήταν μία σχέση που έχει λήξει… Ολοκλήρωσε έναν δεύτερο κύκλο, που έκανε και… όλα καλά»!.

Σε συνέντευξη του για την προσωπική του ζωή ο Γιάννης Πάριος έχει δηλώσει:

«Πρώτα από όλα παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερον παντρεύεσαι μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα τους, σέβεσαι εκείνα και τον εαυτό σου. Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι να σου πω. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε. Δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν του πήγαινα ή δεν τον πήγαινα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο το επάγγελμα σε αυτό. Μετανιώνω τώρα που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Αφιέρωνα όλη μου την αγάπη σε αυτά. Δεν είχα χρόνο να αφιερώσω σε αυτά».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV