Κατερίνα Λιόλιου: «Φυσικά και έχω φάει “χυλόπιτες”»

0
111

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει το τελευταίο διάστημα η ταλαντούχα τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου.

Η μελαχρινή καλλονή, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Romeo» μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη, κάνει πάταγο με το νέο της κομμάτι, «Story», σε στίχους και μουσική Λευτέρη Κιντάτου, και παρουσιάζεται ανεβασμένη όσο ποτέ άλλοτε.

H ίδια μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία και την απήχηση του κομματιού που έχει ρεφρέν: «Τώρα πια από τα story μου θα με βλέπεις, αγόρι μου». «Οι κόποι τόσων χρόνων ανταμείφθηκαν. Οκτώ χρόνια ανοίγω προγράμματα και επιτέλους ήρθε το σωστό timing και για μένα», δηλώνει η όμορφη ερμηνεύτρια.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο «Just the 2 of us», αφού με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη. «Η Αλεξάνδρα είναι ένα πρόσωπο στο οποίο πίστεψα από την αρχή. Ολοι την πρώτη εβδομάδα μου έλεγαν: “Με την Παναγιώταρου δεν πρόκειται να πάτε πουθενά οι δυο σας”. Εγώ γέλαγα, γιατί ήξερα πολύ καλά ότι είναι πάρα πολύ δοyλευταρού και αυτό είναι κάτι που φάνηκε και στην πορεία».

Σε ερώτηση για το αν της έχει συμβεί κάτι ευτράπελο στην πίστα, μας λέει: «Εκανα φωνητικά στον Στέλιο Ρόκκο. Δεν είχα καν ασύρματο μικρόφωνο. Πάτησα το καλώδιο, έπεσα κάτω, ακούστηκε ο θόρυβος, πήγα να τραγουδήσω ξαπλωμένη όπως ήμουν, αλλά χωρίς καλώδιο προφανώς δεν έβγαινε ήχος και έτσι ανοιγόκλεινα το στόμα ξαπλωμένη».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, πέρα από τα καλλιτεχνικά, περιέγραψε τον ιδανικό άνδρα για εκείνη, «θα ήθελα πρώτιστα να κατανοεί τις ανάγκες και τα ωράρια του επαγγέλματος μου και όχι να με βλέπει μόνο από τα stories μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ δίχως ίχνος κόμπλεξ μας απαντάει αν έχει φάει «χυλόπιτες». «Φυσικά και έχω φάει “χυλόπιτες”. Ποιος δεν έχει φάει;», τόνισε με νόημα η πανέμορφη Κατερίνα, που μαζί με όλα τα άλλα αυτό το διάστημα είναι στο στούντιο και ετοιμάζει νέο τραγούδι, σε στίχους και μουσική του Λευτέρη Κιντάτου.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτό το μεγάλο ποσό της πρότειναν να παίρνει ανά εβδομάδα για να μπει στη Φάρμα!

Κατερίνα Λιόλιου: Σε σχέση με πρώην παίκτη του Big Brother

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV