Ρέα Τουτουνζή: Τα “πρέπει” της κοινωνίας εγώ δεν τα υπολογίζω»

0
92

Η Ρέα Τουτουνζή είναι μία γυναίκα με μεσογειακή ομορφιά, που αγαπά και χαίρεται τη ζωή.

Η εντυπωσιακή καλλονή που κατέκτησε τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς 1994», δεν μασάει τα λόγια της και συμφιλιώνεται απόλυτα με τον χρόνο που περνάει, αλλά δεν χάνεται.

Τι είναι αυτό που θα αλλάζατε στη ζωή σας και τι αυτό που θα αφήνατε ίδιο;

Τα πράγματα στη ζωή συνήθως αλλάζουν από μόνα τους και τις περισσότερες φορές με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Γιατί έτσι είναι η ζωή. Οπότε δεν θα πείραζα τίποτα. Θα τα άφηνα όλα όπως ήταν και είναι.

Πώς απαντάτε στα «πρέπει» της κοινωνίας ( π.χ. «κάνε παιδί», «παντρέψου», κλπ);

Τα πρέπει της κοινωνίας εγώ δεν τα υπολογίζω. Υπολογίζω μόνο το τι θέλω εγώ να κάνω, γιατί η ζωή είναι δική μου. Επίσης η ζωή είναι μία, πράγμα που την κάνει πολύτιμη και έχω αποφασίσει ότι θα την ζήσω όπως θέλω εγώ. Φυσικά, χωρίς να προσβάλω άλλους συνανθρώπους μου και πάντα με ήθος και σοβαρότητα.

Κοιτάζοντας τον εαυτό σας στον καθρέπτη, τι τον συμβουλεύετε;

Θα με συμβούλευα να πιστεύω πιο πολύ σε μένα να με αγαπάω πάντα. Να με φροντίζω και να μου λέω ένα τεράστιο «μπράβο» γιατί είναι μια σημαντική λέξη που θέλουμε οι άνθρωποι να ακούμε -ακόμη και από τον ίδιο μας τον εαυτό- και σπανίζει.

Αν υπήρχε ένα άτομο να πείτε «ευχαριστώ» και «συγγνώμη» ποιο θα ήταν;

Στην γιαγιά μου θα ζητούσα συγγνώμη για την ταλαιπωρία που της είχα προκαλέσει μεγαλώνοντάς με και θα της έλεγα κι ένα τεράστιο ευχαριστώ που με έκανε τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Της χρωστάω τη ζωή μου.

Υπάρχει ένας ρόλος ζωής που θα θέλατε να υποδυθείτε και ακόμη δεν συνέβη;

Μου αρέσει να απολαμβάνω τα πάντα την ώρα που έρχονται. Όποιος ρόλος μου έχει δοθεί μέχρι στιγμής, τον έχω αγαπήσει και ξεχωρίσει, για διαφορετικούς λόγους τον καθένα. Και ήρθαν όλοι αυτοί οι ρόλοι και με βρήκαν τις κατάλληλες στιγμές. Οπότε θα αφήσω το σύμπαν να πάρεις τις αποφάσεις για μένα…

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Ρέα Τουτουνζή: Ανακοίνωσε το χωρισμό της on air – Άναυδη η Μπέττυ Μαγγίρα: «Με έπιασε η καρδιά μου»

Η Ρέα Τουτουνζή αποκαλύπτει:«Τρομερά άτιμο, η συγκεκριμένη κυρία το κάνει σε όλους τους συναδέλφους»

Ρέα Τουτουντζή: «Δεν θα έκανα guest στο GNTM»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV