Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρίτη καταγγελία σε βάρος του – «Ήμουν 15χρονών»

0
121

Ακόμη μία καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα από μία γυναίκα, η οποία υποστηρίζει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε ηλικία των 15χρόνων.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσιοποίησε βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις δικές του με πρώην σύντροφό του αλλά και τις καταγγελίες της τραγουδίστριας Chrysa για σεξουαλική παρενόχληση, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ακόμη μία καταγγελία.

Η καταγγελία αυτή προέρχεται από μια κοπέλα που ονομάζεται Ευγενία Μπαλωματή, η οποία μίλησε δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media για την δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παρουσιαστή.

Πιο συγκεκριμένα η Ευγενία Μπαλωμάτη έγραψε: «2010. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ραδιόφωνο και συγκεκριμένα imagine. Παίρνω τηλέφωνο μια μέρα σαν 15χρονη ακροάτρια στην εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου για να ζητήσω ένα τραγούδι και να πω δυο κουβέντες με τον παραγωγό που άκουγα σαν έφηβη. Μου λέει ο παραγωγός εκτός αέρα πού είναι ο σταθμός για να πάμε με την παρέα μου να δούμε πώς γίνεται η εκπομπή στο ραδιόφωνο. Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00.

Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γύρω στις 14:30. Καθώς ήμασταν μες στο στούντιο για την εκπομπή με την παρέα μου μού λέει ο Στάθης “θα φύγω, έλα να με χαιρετήσεις”. Μια και μου έκανε το “ορίστε” να πάμε στο σταθμό να δούμε τους ανθρώπους που ακούγαμε στο ραδιόφωνο, ήταν φυσικό να τον χαιρετήσω και να του πω ευχαριστώ. Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει “φιλί;”. Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά “καλό μεσημέρι”. Μου λέει “δεν εννοούσα αυτό, φιλί;” Του λέω “δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι” και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να πάω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου.

Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει “δεν πειράζει”. Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε. Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δε θα μιλούσα. Και όντως δε μίλησα, το είπα σαν μυστικό λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου. Σήμερα καμία μόνη».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι, όπως ήταν φυσικό έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση αυτή δηλώνοντας πως είναι δίπλα της και την στηρίζουν.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Έτσι «εξαφάνισαν» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο! Τι θα γίνει με την εκπομπή;

Ξέσπασε η Chrysa κατά του Παναγιωτόπουλου: «Ήμουν ανήλικη όταν προσπάθησε να με παρενοχλήσει»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη του δήλωση μετά την καταγγελία και το τέλος από τους Ράδιο Αρβύλα

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV