Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της στις φήμες που τη θέλουν έγκυο! (video)

0
130

Δημοσιεύματα θέλουν την Ιωάννα Τούνη να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί! Τι ισχύει τελικά;

Η όμορφη influencer, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες φήμες διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους βιώνουν έναν μεγάλο έρωτα που έγινε γνωστός στα τέλη της περασμένης Άνοιξης, όμως από κοινού οι δυο τους αποφάσισαν τους πρώτους μήνες να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους.

Όμως, οι διακοπές τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανέβαζαν στα social media τους, τούς… πρόδωσαν και ύστερα οι ίδιοι, επιστρέφοντας στη βάση τους αποφάσισαν να παραδεχτούν τη σχέση τους με μία κοινή φωτογραφία που ανέβασαν.

Κάπως έτσι λοιπόν επιβεβαιώθηκαν όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο.

Και τώρα ήρθε η φήμη περί εγκυμοσύνης της Ιωάννας που έβαλε την ίδια στη διαδικασία να απαντήσει δημόσια.

Σήμερα λοιπόν (15/12) ανέβασε ένα βίντεο και μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στους followers της είπε να δώσει μία και καλή τέλος σε αυτές τις φήμες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Παρένθεση βλέπω πάρα πολλά δημοσιεύματα ότι είμαι πάλι έγκυος; Εντωμεταξύ, πραγματικά, μπορεί να είμαι και πιο αδύνατη από ποτέ. Γιατί; Δεν ξέρω τι γίνεται!».

Πάντως, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει εκφράσει ανοιχτά και δημόσια την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς καθώς λατρεύει τα παιδιά ενώ δεν έχει κρύψει την άποψή του ότι η Ιωάννα Τούνη θα μπορούσε να είναι η καλύτερη μαμά. Λέτε να μας σκαρώσουν τίποτα σύντομα;

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου σε Αλεξάνδρου: «Μαζέψου θα έχεις παντόφλα μετά…»

«Καταπέλτης» ο Αλεξάνδρου κατά Παναγιωτόπουλου: «Είναι άνανδρο να βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους»

Βραδινή έξοδος για Τούνη – Αλεξάνδρου – Τα «έσπασαν» σε νυχτερινό μαγαζί

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV