Ελεονώρα Μελέτη στο gossip-tv: H σχέση με την κόρη της, η αποκάλυψη για τον γάμο & το υπέροχο βιβλίο

0
121

Δυναμική, τρυφερή, με το χιούμορ της, τον ξεκάθαρο και ισορροπημένο λόγο της, είναι το κορίτσι αυτό που μας άνοιξε την καρδιά του σε μια συζήτηση σαν αυτή που θα έκανε με τις φίλες της.

Με δόσεις συγκίνησης, έκπληξης αλλά και γέλιου.

Η Ελεονώρα αναφέρθηκε στο ρόλο της ως μαμά ενώ μιλώντας για το βιβλίο της με τίτλο «Γυναίκα ψάχνει» αποκάλυψε πώς γεννήθηκε η ιδέα αλλά και αν αυτό το βιβλίο είναι οδηγός επιβίωσης για την κόρη της.

«Είναι ένα βιβλίο που λέει στις γυναίκες «κοιτάξτε, είμαστε όλες ίδιες, ζούμε τα ίδια, πιστεύουμε και νιώθουμε τα ίδια… Για την κόρη μου αυτό το βιβλίο είναι σίγουρα πράγματα που θέλω να έχει εκείνη γραμμένα από μένα από φόβο μήπως δεν προλάβω να της τα πω εγώ στο μέλλον», είπε με περηφάνια για το επιτυχημένο συγγραφικό της εγχείρημα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Mega Καλημέρα, αναφέρθηκε στην επιτυχία της εκπομπής ενώ αποκάλυψε πως δεν ρίχνει ποτέ «γκάζια» στη δουλειά της.

«Όχι, ποτέ. Σέβομαι απόλυτα τους συνεργάτες μου, γνωρίζω τον ρόλο τους και τον λόγο της ύπαρξης τους σε μια εκπομπή. Δεν μπαίνω στα λημέρια τους και ακόμη κι αν έχω διαφωνία θα την πω με ωραίο και ήρεμο τρόπο σε ύφος διαλόγου. Θα σηκώσω φωνή μόνο για να επαναφέρω την τάξη…

Στα προσωπικά μου ίσως βάλω γκάζια αλλά επειδή ο άντρας μου είναι ήπιος με εμένα, δεν τσαντίζεται, δεν βρίζει, δεν φωνάζει με έχει φέρει στα μέτρα του, δεν θα μας ακούσεις να τσακωνόμαστε», αποκάλυψε.

Η παρουσιάστρια δε δίστασε να αποκαλύψει και τον λόγο για τον οποίο τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, είχε απέχθεια ως προς τη… δημοσιότητα. «Δεν με αποδέχτηκε πολύ ζεστά το κομμάτι δημοσιότητα. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι ήταν ο κόσμος γιατί κυρίως μέσα από τα social media πήρα πολλή αγάπη που ο κόσμος με βοήθησε να αντιστρέψω λίγο την εικόνα που είχα».

Για πρώτη φορά η Ελεονώρα περιέγραψε τη στιγμή που λίγο έλειψε να πνιγεί κάνοντας surf στο Μπαλί.

«Έχω κινδυνέψει, με πήρε το κύμα από κάτω… πανικοβλήθηκα, ήπια πολύ νερό και χρειάστηκε να πάω μέχρι και το νοσοκομείο. Εκεί σοκαρίστηκα… Από τότε δεν ξαναμπήκα για surf ποτέ. Όταν πήγα με τον άντρα μου στο Μπαλί και την προοπτική πως θα ξανακάνω surf, με έπιασε κρίση πανικού μέσα στο νερό και βγήκα αμέσως, δεν ξαναμπήκα».

Θα την ακούσεις για πρώτη φορά να αποκαλύπτει πού έγινε και ο γάμος της.

«Παντρευτήκαμε στον όμιλο της DPG, στο meeting room. Το παράλογο είναι ότι στο κτίριο που έγινε ο γάμος μας, από κάτω είναι τα γραφεία σας, όλων τα sites του ομίλου. Για το Δημαρχείο ξεκινήσαμε εμείς και μάλιστα ήμασταν και πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί θέλαμε να το κρατήσουμε για εμάς», αποκάλυψε και ανέφερε τον λόγο για τον οποίο είχε κατηγορηθεί.

Ακούστε όλη την συνέντευξη ΕΔΩ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV