Ανασκόπηση 2021: Οι φιλίες που γεννήθηκαν μέσα στο 2021

0
155

Ανασκόπηση 2021: Το 2021 ήταν μια χρονιά που τα είχε όλα! Ήταν μια χρονιά που θα θυμόμαστε για πάντα! Ήταν μια χρονιά που σίγουρα γεννήθηκαν κάποιες φιλίες και κάποιες έγιναν ακόμα πιο δυνατές!

Η Δέσποινα Βανδή και η Μαρία Μπακοδήμου ήρθαν πιο κοντά μετά την συμμετοχή τους στο τηλεοπτικό show τραγουδιών “J2US” και είναι πια αχώριστες! Μάλιστα, μέσα στο 2021 έκαναν κοινές διακοπές, όπως αποκάλυψαν στην Εύβοια και πια κάνουν και βραδινές εξόδους οι δυο τους. Η φιλία τους χρόνια με τα χρόνια γίνεται ακόμα πιο δυνατή!

Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου είναι πια φίλες, όχι κολλητές, αλλά η παρεξήγηση ανάμεσά τους λύθηκε! Η Μαρία Ηλιάκη είχε αναφέρει: «Είχαμε απομακρυνθεί με την Κατερίνα Καινούργιου εξαιτίας μια παρεξήγησης η οποία διογκώθηκε. Για τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω τώρα να μιλήσω. Η Κατερίνα από όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος συγκινήθηκε πολύ. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκιά, μου έστειλε και δώρο στην Ζυρίχη». Εκ τότε έχουν ανταλλάξει πολλά μηνύματα και έχουν δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη φιλία τους!

Μία δυνατή φιλία που προέκυψε μέσα στο 2021 είναι αυτή της Άννας Βίσση με την Δέσποινα Βανδή! Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή όπως όλα δείχνουν, έχουν γίνει οι καλύτερες φίλες, μετά την «συμφιλίωση» που σκάρωσε ο Νίκος Κοκλώνης στο περσινό J2US.
Ο Τίμος Ζαχαράτος και η Δανάη Μπάρκα συνεργάζονται στο Πάμε Δανάη και έχουν γίνει φίλοι. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο ένας πειράζει τον άλλον στον αέρα της εκπομπής!

Η παρεξήγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Βίκυ Καγιά λύθηκε! «Έληξε η παρεξήγηση και είναι όλα ωραία. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αληθινά τη συμπαθώ, το ίδιο κι εκείνη. Όντως υπήρχε παρεξήγηση, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε και γιατί. Μακάρι στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά», είπε η Βίκυ Καγιά και μένει να τους δούμε και σε κοινό στιγμιότυπο!

Ο ΣΚΑΪ φαίνεται να δημιουργεί φιλίες ανάμεσα στους παρουσιαστές των εκπομπών του και αναφερόμαστε στην φιλική σχέση που έχει προκύψει ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και την Ιωάννα Μαλέσκου. Η εκτίμηση που τρέφει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου είναι αληθινή και δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια του «Love it» έχει κανει το πέρασμά της από την εκπομπή του Μουτσινά, έτσι για να πει μια «καλησπέρα» στο φίλο της, Νίκο!

Η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται πως είναι φίλες αχώριστες και αυτοκόλλητες και ιδίως μετά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ιωάννα και αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από το J2US!

Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα ήταν φίλες μετά την τελευταία συνεργασία τους, έγιναν και κολλητές! Η Τάμτα είχε πει σε συνέντευξή της: «Με την Έλενα έχουμε χρόνια φιλίας και εκτίμησης. Πολλές φορές είχαμε συζητήσει για την πρόθεση μας να συνεργαστούμε, αλλά δεν είχε προκύψει η συγκυρία που θα το επέτρεπε. Η σπίθα γι’ αυτή τη συνεργασία ήταν η guest εμφάνιση μου στο “The Voice” κι έτσι μετά από χρόνια, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, προχωρήσαμε στη συνεργασία που συζητάμε εδώ και πολύ καιρό»!

Τσαλίκης – Κατσαϊτη: Μια φιλία γεννήθηκε μετά το J2US! Πολύ δυναμικοί χαρακτήρες και οι δύο, ένωσαν τις δυνάμεις τους και άφησαν την καλύτερη γεύση στο τραγουδιστικό show. Οι δυο τους δεν γνωρίζονταν πριν από το παιχνίδι. Μια φιλία όμως φαίνεται να γεννήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει στενή φιλία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και έτσι γνώρισε την Ιωάννα Τούνη με την οποία είναι φίλες.
Η Κατερίνα Λιόλιου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γνωρίστηκαν στο J2US και εκ τότε κάνουν παρέα. Μάλιστα, κάποιοι ανέφεραν ότι η Κατερίνα έχει φίλη στο instagram την Αλεξάνδρα, ενώ άλλους διαγωνιζόμενους τους έχει κάνει unfollow!

H Ελένη Μενεγάκη και η Τζένη Μπότση συναντήθηκαν μετά από καιρό… και μπορεί να γνωρίζονται χρόνια, όμως η παρουσιάστρια της ζήτησε on air να βρεθούν και να παίξουν τα παιδιά τους… Μία νέα φιλία γεννιέται στην showbiz!

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου κάνει παρέα τον Σάββα Πούμπουρα από τη μέρα που ξεκίνησε η εκπομπή, Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη στο Mega. Είναι και οι δύο συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη και οι δύο γονείς… και όπως είναι λογικό καθημερινά μοιράζονται τις έγνοιες τους…

Μπορεί ο χώρος της ελληνικής σόουμπιζ να είναι… άγριος λόγω ανταγωνισμού, όμως συνεχώς γεννιούνται φιλίες, υπάρχουν και άλλες που είναι δυνατές και κρατούν αναλλοίωτες στο πέρασμα των χρόνων.

Διαβάστε επίσης:

Ανασκόπηση 2021: Τι έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες το 2021 στη Google

Οι παίκτες των ριάλιτι παιχνιδιών της χρονιάς που φεύγει που δεν θα ξεχάσεις εύκολα! (photos)

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV