Παναγιωτόπουλος: Νέες καταγγελίες για τον παρουσιαστή – Περισσότερο υλικό αναζητά η εισαγγελία

0
127

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι στο μάτι του κυκλώνα για revenge porn και έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες καταγγελίες.

Τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, παραμένουν εκεί, ενώ τουλάχιστον εννιά κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.

Την ίδια ώρα, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα, σύμφωνα με την εκπομπή Live news.

Μετά τη δήλωση παραδοχής στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή, λίγο καιρό πριν την δίκη που είναι προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Φλεβάρη.

Ωστόσο οι καταγγελίες σε βάρος του όλο και αυξάνονται, με αρκετές γυναίκες να έχουν ήδη καταθέσει όλα όσα έζησαν και ζουν εξαιτίας του.

Γυναίκες που είδαν απόρρητες προσωπικές τους στιγμές να διαρρέουν στο διαδίκτυο, κατηγορούν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ως υπεύθυνο για τον διασυρμό αυτό. Τον άνθρωπο που όπως λένε έκαναν το μεγάλο λάθος να ερωτευτούν.

Όλα ξεκίνησαν με την συγκλονιστική εξομολόγηση της 30χρονης που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η οποία ήταν η αφορμή να μιλήσουν και άλλες κοπέλες.

Η Εισαγγελία Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης διενεργεί έρευνα για την ανάρτηση κι άλλων βίντεο με προσωπικές στιγμές ερωτικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με κοπέλες.

Η υπόθεση απασχολεί πλέον τον εισαγγελέα καθώς έρχονται στο προσκήνιο όλο και περισσότερες καταγγελίες εις βάρος του παρουσιαστή.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, παραμένουν εκεί, ενώ τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεο τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Ευθυμιάδης: Χορεύει ημίγυμνος στα χιόνια – «Σάστισαν» στο Instagram (video)

Αποκάλυψη: Ο Παναγιωτόπουλος είχε συναντηθεί με την καταγγέλλουσα λίγους μήνες πριν παντρευτεί!

Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά η πρώην σύντροφός του: «Τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV