Το νέο αίμα της TV για το 2021! Είναι αυτοί οι νέοι σταρ της μικρής οθόνης; (photos)

0
199

Τη δύσκολη χρονιά του 2020 λόγω covid-19 και καραντίνας, είδαμε αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα να διακόπτουν τα γυρίσματά τους καθώς ζήσαμε μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Ωστόσο το 2021, θα μπορούσαμε να πούμε πώς ήταν καλύτερο ως χρονιά καθώς καταφέραμε όλοι -λίγο ως πολύ- να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοια προβλήματα. Αυτό έγινε και στα τηλεοπτικά προγράμματα και φέτος βλέπουμε στις οθόνες μας πολλές νέες σειρές, τηλεοπτικές εκπομπές και ριάλιτι.

Μέσα από τα προγράμματα αυτά γνωρίσαμε νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, τα οποία μάς απασχόλησα την φετινή χρονιά.

Πάμε να τους θυμηθούμε μαζί…

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τους γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο Survivor. Οι δυο τους είχαν απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό καθώς μέσα στο παιχνίδι αποκαλύφθηκε ότι στο παρελθόν ήταν ζευγάρι. Ο Σάκης, όμως, εμφανίστηκε στο Survivor με την τότε κοπέλα του, κάνοντας τη Μαριαλένα έξαλλη.

Ωστόσο λίγο η απομόνωση, λίγο τα αισθήματα που είχαν ακόμα ο ένας για τον άλλον, ήρθαν πάλι κοντά και δημιούργησαν μία όμορφη σχέση, η οποία κρατάει μέχρι και σήμερα. Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ερωτευμένοι και όσοι τους έχουν δει από κοντά μιλούν για ένα ζευγάρι αγαπημένο.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αναφερθεί ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια.

James Καφετζής

Τον James Καφετζή, τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και την ομάδα «Μαχητές». Ο ίδιος είχε τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών όχι για τις αγωνιστικές του ικανότητες αλλά για τη φιλία που απέκτησε με τον Νίκο Μπαρτζή και την Άννα Μαρία Βέλλη. Η «κλίκα» αυτή είχε έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με τους υπόλοιπους παίκτες και είχαν δημιουργηθεί πολλές εντάσεις.

Πριν λίγο καιρό, μάς είχε απασχολήσει πάλι λόγω της παρεξήγησης που είχε προκληθεί ύστερα από τις δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης είχε πει στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Ενώ μας ζήτησε η Άννα Μαρία Βέλλη να μην βγούμε να μιλήσουμε για το περιστατικό βίας που βίωσε, μετά από κανά δυο μέρες είδαμε τον James να έχει μιλήσει ενώ μας έστειλε μήνυμα ότι είχε αναφερθεί γενικά στην Άννα Μαρία και μετά από αυτό εκείνη έφαγε πίεση από τους δημοσιογράφους να μιλήσει».

Αυτά άκουσε o James και έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από την ίδια εκπομπή, λέγοντας: «Βγήκα με καλή πρόθεση και με όλη μου την καρδιά να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Αν στεναχωρήθηκε για αυτό ήταν πραγματικά άθελά μου. Το άλλο που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι χάνεται το φως από το σημαντικό θέμα, το οποίο είναι η κακοποίηση της Άννας Μαρίας από κάποιον και γίνεται focus στη σχέση τη δική μου με τον Νίκο και την Άννα Μαρία. Είναι πολύ λυπηρό».

Φέτος τον απολαύσαμε και μέσα από τη συχνότητα του Alpha και τη συμμετοχή του στο J2US.

Νίκος Μπάρκουλης

Ο Νίκος Μπάρκουλης είναι γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη. Είναι γεννημένος το 2002 και είναι μόλις 19 ετών. Ο νεαρός έχει γίνει ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο J2US, ωστόσο αρκετοί τον γνώρισαν και μέσα από την πλατφόρμα του tik-tok καθώς μετράει 86.400 followers και περίπου 4.800.000 Likes.

Ο Νίκος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τον πατέρα του αλλά και για το bullying που είχε δεχθεί μικρότερος.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Ήξερα ποιος είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω όπως το καταλαβαίνω τώρα στα 20 μου. Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου, ειδικά από τη στιγμή που μπήκα στο J2US, τώρα καταλαβαίνω το όνομα και του πατέρα μου και ποιος ήταν. Ο πατέρας μου με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε να γίνω καλός άνθρωπος. Από όταν άρχισα να μαθαίνω τις λέξεις, μέχρι την ηλικία που έφυγε, άκουγα μόνο αυτό. Ήθελε να είμαι καλός άνθρωπος και να είμαι καλός μέσα μου. Ήθελε να γίνω ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός».

Όσον αφορά το bullying είχε αναφέρει: «Έχω δει πολλά σχόλια και για την μητέρα μου ότι ήθελε να βγαίνει στις κάμερες και πολλή κριτική. Απλά δεν καταλαβαίνω πώς περνούν την ώρα τους με το να γράφουν σχόλια… Έχω υποστεί πολύ bullying στο δημοτικό μέχρι και το γυμνάσιο. Δεν ήμουν πολύ κοινωνικός και ήμουν πολύ κλειστός. Έλεγαν διάφορα, όπως αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό, ότι ο πατέρας σου είναι γέρος και δεν μπορεί να παίξει μπάλα. Πήγαινα σπίτι, έπαιρνα ένα φύλλο χαρτί Α4 και το έκανα μπαλάκι και το πετούσα στον πατέρα μου για να παίξουμε, εφόσον δεν μπορούσε αλλιώς. Είχα μια συζήτηση κάποια στιγμή για τα παιδικά χρόνια κι έλεγα γιατί όλα αυτά. Είναι ξεκάθαρα από το σπίτι όλα αυτά, που έλεγαν».

Αφροδίτη Λιάντου

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 11 Φεβρουαρίου 1999 και είναι μόλις 22 ετών.

Η ίδια έχει σπουδάσει στο Λονδίνο Performing Αrt, είναι τραγουδίστρια, ωστόσο ασχολείται και με την ηθοποιία καθώς έχει ακολουθήσει και τα χνάρια της μητέρας της. Έχει κυκλοφορήσει ήδη τραγούδια και έχει πάρει μέρος σε συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Εμείς την είδαμε για πρώτη φορά στην επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου, όταν υποδύθηκε μία πλανόδια τραγουδίστρια.

Την νεαρή κοπέλα, την παρακολουθούμε αυτόν τον καιρό μέσα από την καθημερινή σειρά «Η γη της Ελιάς», η οποία υποδύεται την «Μυρτάλη». Οι υποκριτικές της ικανότητες έχουν κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Αυτό που δεν περνάει απαρατήρητο όμως είναι η απίστευτη ομοιότητα με την μητέρα της αφού έχει κληρονομήσει από εκείνη εκτός από τα μπλε μάτια της, και αρκετά άλλα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της. Οι δύο γυναίκες έχουν μία δυνατή σχέση και σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Αφροδίτη Λιάντου, αναφέρθηκε στις συμβουλές που της έδωσε η Εβελίνα Παπούλια σχετικά με την συμμετοχή της στη σειρά.

«Μου έδωσε κυρίως τεχνικές συμβουλές, πριν αρχίσουν τα γυρίσματα. Δεν ήξερα πώς να παίξω τις σκηνές που έχουν μέσα κλάμα. Δεν ήξερα πώς να το βγάλω. Οπότε απευθύνθηκα στη μητέρα μου, που είναι πολύ έμπειρη και μου εξήγησε. Πιο πολύ για τέτοια την ρωτάω, για τα τεχνικά που χρειάζομαι κάποιες οδηγίες», είχε δηλώσει η ίδια.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης υποδύεται τον απαγωγέα της Μυρτάλης στην πετυχημένη σειρά του Mega, Η γη της Ελιάς και όπως ήταν φυσικό ξεχώρισε από τα κιόλας λεπτά, όχι μόνο για το ταλέντο του στην υποκριτική αλλά και για την ομορφιά του.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει πώς δέχεται «περίεργα» μηνύματα από θαυμάστριες. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Στα social μου στέλνουν θετικά μηνύματα αλλά και πιο περίεργα και από γυναίκες και από άνδρες. Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ‘θέλω να γίνω η Μυρτάλη σου’»

Ο ίδιος είχε μιλήσει και για τον ρόλο του: «Ο ‘Αλέξης’ στη ‘Γη της Ελιάς’ ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα, να μελετήσω έναν εμμονικό άνθρωπο. Για να κάνω τον ρόλο μου μελέτησα βιβλία ψυχολογίας».

Το σίγουρο είναι ότι θα μάς απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα αφού η παρουσία του δεν περνάει απαρατήρητη.

Τζένη Καζάκου

Η Τζένη Καζάκου είναι η εγγονή της Τζένης Καρέζη και κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη.

Η νεαρή κοπέλα ακολουθεί τα χνάρια της οικογένειας και ασχολείται με την υποκριτική. Αυτό το διάστημα την απολαμβάνουμε μέσα από την σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα καθώς είναι ίδια με την γιαγιά της.

Οι δύο γυναίκες έχουν κοινά χαρακτηριστικά προσώπου και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Η ίδια σε συνέντευξή της είχε αναφέρει: «Αυτή η σύγκριση με τη γιαγιά μου γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή που βγαίναμε έξω με τους γονείς μου. Με κοιτούσαν από πάνω μέχρι κάτω και έλεγαν: Αχ, πόσο της μοιάζεις. Μετά στην εφηβεία δημοσιεύονταν άρθρα του στυλ “Βρείτε τις διαφορές” Είχα θυμό και απορία γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Τώρα που περνούν τα χρόνια βλέπω την απώλεια της γιαγιάς μου».

Οι γονείς της είναι αρκετά περήφανοι για εκείνη και αυτό φαίνεται και από τις συνεντεύξεις τους αφού μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.

Γιώργος Αμούτζας

Τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» ως Πάνο αλλά και μέσα από το «Κόκκινο Ποτάμι», ως Λευτέρη, ένα πρόσωπο που βρέθηκε στο πλευρό του Μίλτου (Ιωάννης Παπαζήσης), συμπολεμιστής στις δύσκολες ώρες της μάχης.

Ο Γιώργος Αμούτζας είναι ένας από τους πολλά υποσχόμενους νεαρούς ηθοποιούς της γενιάς του, έχει όρεξη για δουλειά και ο ρόλος του, την φετινή σεζόν στη σειρά του Alpha «Σασμός» είναι καθηλωτικός.

Ο ηθοποιός εκτός από την επιτυχία που γνωρίζει στην επαγγελματική του ζωή διανύει και την πιο όμορφη περίοδο στα προσωπικά του. Συγκεκριμένα τους τελευταίους μήνες έχει δεσμό με το μοντέλο και ηθοποιό από την Κύπρο, την Έλενα Πιερίδου την οποία έχουμε δει σε γνωστές σειρές όπως το «Τατουάζ».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους γνωρίστηκαν διαδικτυακά κοντά στην πρώτη καραντίνα τον προηγούμενο Μάρτιο αλλά βρέθηκαν από κοντά τον περασμένο Ιούνιο μετά το τέλος του πρώτου lockdown, όταν η ηθοποιός ταξίδεψε στην Αθήνα για να τον συναντήσει. Από τότε το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί και απολαμβάνει τον έρωτά του. Η Έλενα Πιερίδου αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κώστας Νικούλι

Ο Κώστας Νικούλι είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς κι έχει ήδη διαγράψει σπουδαία θεατρική πορεία έχοντας μάλιστα κερδίσει και το πρώτο του βραβείο.

Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο του «Πετρή» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός». Είναι κτηνοτρόφος και μουσικός, είναι ο γιος της Μαρίνας και αδελφός της Αργυρώς αγαπητός, προσηνής, ερωτιάρης και γλεντζές. Δεμένος με την οικογένειά του, εργατικός και ώριμος για την ηλικία του. Δεν είναι φανατικός κ είναι έτοιμος να συνυπάρξει με την οικογένεια των Σταματάκηδων.

Στην πραγματική του ζωή Κώστας Νικούλι με καταγωγή από την Αλβανία έχει λάβει το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού για την Ξενία από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του, Νίκο Γκέλια ενώ η θεατρική του πορεία αν και μόλις 27 ετών είναι αξιοζήλευτη.

Ο ηθοποιός μπορεί στη σειρά να φαίνεται σκληρός στον έρωτα μιας και μετά τα ψέματα της Θοδώρας, δεν θέλει ούτε να τη βλέπει, ωστόσο στην ζωή του είναι ερωτευμένος με την Κατερίνα Μαούτσου.

Μαρία Βοσκόπουλου

Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα μεταξύ της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η Άντζελα Γκερέκου δεν σταματά ποτέ να δείχνει την αδυναμία που της έχει και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη της για εκείνη.

Η 20χρονη κοπέλα αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της και να γίνει ηθοποιός. Την περασμένη σεζόν έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» και συνεχίζει να συμμετέχει μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα υποδύεται την ανιψιά και ξαδέλφη των Αντωνόπουλων από το Βέλγιο, την Παγιέτ.

Αυτή τη σεζόν τη είδαμε και στη σειρά της ΕΡΤ «Καρτ ποστάλ» που είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Victoria Hislop.

Δημήτρης Τσίκλης

Ο Δημήτρης Τσίκλης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», με τον ρόλο του να παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της σειράς.

Συγκεκριμένα υποδύεται τον γιο του Ακύλα και της Ζωής Μεγαρίτη, ο οποίος έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική και έχει συγκρουσιακή σχέση με τον πατέρα του Ακύλα. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι πριν τρία χρόνια είχε «κοπεί» στο κάστινγκ λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Ο νεαρός ηθοποιός έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, τόσο για το υποκριτικό του ταλέντο, όσο και για την ομορφιά του.

Άλλωστε το ότι είναι μικρός φαίνεται και από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, όμως αυτό δεν πτοεί τις γυναίκες που τρελαίνονται στο άκουσμα του ονόματός του.

Αντιγόνη Νεοφύτου

Η Αντιγόνη Νεοφύτου μάς συστήθηκε καλύτερα μέσα από την σειρά «Η γη της Ελιάς», η οποία υποδύεται την καλύτερη φίλη της Μυρτάλης και είναι ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου.

Η Αντιγόνη σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα χορού και κλασσικού μπαλέτου κάτι που τελικά αγάπησε πολύ και της έγινε τρόπος ζωής. Στα 15 της κατάφερε να διακριθεί και να ξεχωρίσει.

Το ταλέντο της Αντιγόνης στο χορό ήταν εμφανές αφού πέρασε όλες τις εξετάσεις του Royal Academy of Dance με άριστα, παρακολούθησε πολλά σεμινάρια χορού σε Κύπρο και εξωτερικό και συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις.

Η 24χρονη Αντιγόνη Νεοφύτου με καταγωγή από την Κύπρο, είχε την πρώτη της επαφή με το χώρο στη σειρά, 8 Λέξεις και από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε.

Διονύσης Παπανδρέου

Ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Η γη της Ελιάς έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει ξεχωρίσει ήδη για το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά και την εξωτερική του εμφάνιση.

Στη Γη της Ελιάς είναι ο γιος της Χάιδως και μετά τον χαμό τού πατέρα και της αδελφής του, μεγάλωσε απότομα. Παράτησε τις σπουδές και ανέλαβε τα θερμοκήπια και τους πορτοκαλεώνες της οικογένειας. Ο Φίλιππος είναι ένα καταπιεσμένο παιδί που κάνει συνέχεια ό,τι του λέει η μάνα του, η Χάιδω.

Ο νεαρός ηθοποιός σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έπαιξε σε μια μικρού μήκους ταινία και πήρε μέρος στη σειρά, 8 λέξεις, που προβάλλονταν στον ΣΚΑΪ, αλλά η ευκαιρία του δόθηκε στη Γη της Ελιάς.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχουμε να δούμε πολλά από εκείνον.

Βασίλης Μπούτσικος

Ο Βασίλης Μπούτσικος είναι ηθοποιός και αποφοίτησε το 2019 από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο 28χρονος ηθοποιός εμφανίζεται στο νέο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» και υποδύεται τον μικρό αδελφό της Σοφούλας και φέρνει ανατροπές στις εξελίξεις της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του στο «Πρωινό»: «Ο Θανασάκης μεγάλωσε και έρχεται στο Διαφάνι για να φέρει αρκετούς μπελάδες. Μαζί με τους συγχωριανούς και φίλους του θα δημιουργήσουν μία ομάδα, η οποία θα πάει κόντρα στην εξουσία, δρώντας υποχθόνια».

Στον κινηματογράφο, έχει πάρει μέρος στις ταινίες «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή και «Η βοή του κόσμου» του Πέτρου Σεβαστίκογλου.

Αθηνά Γιακεζόγλου

Το όνομά της είναι σίγουρο ότι θα ακουστεί αρκετά από εδώ και πέρα.

Η Αθηνά Γιακεζόγλου είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης το 2020 και είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Σκάι, «Μόλις χθες».

Η νεαρή ηθοποιός, που υποδύεται τη Λουίζα Κεχαγιά και είναι το μήλο της έριδος ανάμεσα σε δύο φίλους, τον Μιχάλη Γαζή (Αποστόλης Τότσικας) και τον Σπύρο Νικολάου (Σπύρος Σταμούλης). Οι δύο άντρες διεκδικούν την ίδια γυναίκα, μετά από μία σειρά περιπετειών, σκάνδαλα και κρυμμένα μυστικά.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η ακρόαση για την ανεύρεση της νεαρής πρωταγωνίστριας κράτησε αρκετές εβδομάδες μέχρι ο σκηνοθέτης να επιλέξει την 25χρονη ηθοποιό.

Σπύρος Νικολαΐδης

Ο Σπύρος Νικολαΐδης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός και ένα διακεκριμένο μοντέλο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του, στο My style rocks και στην συνέχεια, τον απολαύσαμε μέσα από τη σειρά «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου.

Τώρα ο ηθοποιός και μοντέλο, απολαμβάνει την τηλεοπτική του επιτυχία μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς», η οποία έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης.

Είναι από τους ηθοποιούς που έχουν κάνει «θαύματα» στο χώρο της υποκριτικής αλλά και το μόντελινγκ παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης είναι 27 ετών, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Έχει μια διαφημιστική εταιρία digital marketing, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση με ρούχα και κοσμήματα.

Liam Ireland

Ο Liam Ireland είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς του Αντρέα Γεωργίου που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Mega, Η γη της ελιάς. Ο νεαρός ηθοποιός ζει έναν μεγάλο τηλεοπτικό έρωτα με την Αφροδίτη Λιάντου με φόντο τη Μάνη και αυτό είναι κάτι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο ηθοποιός έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους καθώς ενσαρκώνει τον 27χρονο Στέφανο Καπερνάρο, που εργάζεται και αυτός ως γεωπόνος.

Τολμηρός, επίμονος και φιλόδοξος, λατρεύει την καλλιέργεια της ελιάς και την ενασχόληση με τη γη. Άνθρωπος της δράσης, που δεν παρασύρεται εύκολα από το συναίσθημα και έχει μια μεγάλη αδυναμία, τη Μυρτάλη. Ο έρωτάς του για εκείνη θα είναι και το μοναδικό του καταφύγιο όταν ξεσπάσει η παλιά βεντέτα.

Οι τηλεθεατές τον έχουν αγαπήσει τόσο για το υποκριτικό του ταλέντο, όσο και για τον χαρακτήρα του. Ο ηθοποιός έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας λεπτό και όπως όλα δείχνουν θα τον βλέπουμε για αρκετό καιρό ακόμα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες καθώς δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη.

Στέφανος Πιτσίνιαγκας

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Γύθειo. Τα τελευταία χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει μαγειρική και παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται ως Dj σε Club.

Ωστόσο ο ίδιος αγαπάει την μουσική και το τραγούδι και για τον λόγο αυτό είχε αποφασίσει να συμμετάσχει σε ριάλιτι τραγουδιού.

Τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο House of Fame. Ήταν αυτός που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό τόσο με τις φωνητικές του ικανότητες, όσο και με τον αγαθό χαρακτήρα του και αυτά τα στοιχεία ήταν που τον βοήθησαν για να αναδειχτεί νικητής του παιχνιδιού.

Ο νεαρός τραγουδιστής είδε την ζωή του να αλλάζει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα καθώς το όνειρο του έγινε πραγματικότητα και έβγαλε τα δικά του τραγούδια μέσω της δισκογραφικής εταιρείας που συνεργάζεται ύστερα από την νίκη του.

Αυτό το διάστημα κάνει επιτυχία με το καινούργιο του τραγούδι, Δυνατά (Τα τα τα).

Παναγιώτης Πέτσας – Ανχελίτα

Τον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα τους γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother. Τα δύο ονόματα αυτά, μάς απασχόλησαν αρκετά την φετινή σεζόν καθώς ο έρωτας τους και ο παρορμητισμός τους σχολιάστηκαν αρκετά.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα γνωρίστηκαν μέσα στο ριάλιτι και μεταξύ τους αναπτύχθηκε μία όμορφη σχέση. Ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που ήρθαν σε ερωτικές περιπτύξεις χωρίς να τους νοιάζει ότι οι κάμερες καταγράφουν, κάτι που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Επίσης δεν ήταν λίγες οι φορές που ήρθαν αντιμέτωποι με τους υπόλοιπους παίκτες που στράφηκαν εναντίον τους λόγω συμπεριφοράς. Το μόνο σίγουρο είναι πώς θα μάς απασχολήσουν για αρκετό καιρό ακόμα.

Στηβ Μιλάτος

Ο Στηβ Μιλάτος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Big Brother. Το 29χρονο μοντέλο αποφάσισε να αφήσει για λίγο την «πραγματική» ζωή και να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, ώστε να μάς ξεδιπλώσει πτυχές της προσωπικότητάς του που δεν γνωρίζαμε.

Ο Στηβ τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας και έχει ποζάρει στον φακό του Steven Klein για λογαριασμό του περιοδικού W, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε καμπάνια της Diesel.

Έχει περπατήσει επίσης στην πασαρέλα των Roccobarocco. Ωστόσο, παράλληλα με το modelling, τα βράδια χόρευε επαγγελματικά hip hop, το αγαπημένο του είδος μουσικής, σε γνωστά κλαμπ της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Γκιώνης: «Η κοπέλα γνωρίζει αν ήξεραν οι Αρβύλα» – Σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά το σάλο;

Λύγισε η Ελένη Δήμου – Η συγκίνηση και τα δάκρυα on camera

Παναγιωτόπουλος: Η συγκλονιστική μαρτυρία της πρώην συντρόφου του στην Ναταλία Γερμανού

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV