Οι παραμυθένιοι γάμοι του 2021 που μας έμειναν αξέχαστοι! (photos)

0
158

Το 2021 το περάσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του σε lockdown, αυτό, όμως, όπως όλα έδειξαν, δεν εμπόδισε τους επωνύμους της ελληνικής showbiz από το να ζήσουν μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους.

Έτσι, παρά την όλη πρωτόγνωρη κατάσταση, δεν σταματήσαμε όλη τη χρονιά να μαθαίνουμε ότι κάποια ερωτευμένα ζευγάρια παντρεύτηκαν. Γάμοι σε νησιά αλλά γαμο-βαφτίσεις σε παραμυθένια μέρη ήταν στο προσκήνιο τη χρονιά που φεύγει και εμείς θυμόμαστε κάποιους από τους πιο ξεχωριστούς.

Παναγιώτα Βλαντή – Γιάννης Βλάχος

Η ηθοποιός το Σάββατο 12 Ιουνίου έζησε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της καθώς παντρεύτηκε στην Ύδρα τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Βλάχο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι ήδη τρία χρόνια.

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία Αγίου Χαραλάμπους σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο με την κούκλα ηθοποιό να φτάνει στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον μπαμπά της. Κουμπάρες του ζευγαριού ήταν Άντζι Νομικού και η Βάσια Τζοτζοπούλου, η οποία σχεδίασε και το εντυπωσιακό νυφικό της ηθοποιού.

Όλα ήταν άκρως ρομαντικά, με τη νύφη, τον γαμπρό αλλά και τους καλεσμένους να καταφτάνουν στην εκκλησία με καΐκια.

Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Γαμπρός ντύθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ενώ την ίδια μέρα επέλεξαν να βαφτίσουν και τον γιο τους.

Σε ένα υπέροχο κτήμα, ένωσαν τις ζωές τους και έζησαν μοναδικές στιγμές με τους καλεσμένους τους. Εκτός από τον Άκη Πετρετζίκη φυσικά, από τους πρώτους καλεσμένους που έφτασαν στο κτήμα ήταν και ο Μύρωνας Στρατής, στενός φίλος του γαμπρού.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ονόμασαν τον γιο τους Αχιλλέα. Ο γνωστός σεφ είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία στην οποία είχε γράψει:«27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!».

Φίλιππος Γλύξμπουργκ – Νίνα Φλορ

Ο Φίλιππος Γλύξμπουρκ και η Νίνα Φλορ παντρεύτηκαν στις 23 Οκτωβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος ήταν εκείνος που τέλεσε το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του Φίλιππου.

Στη λίστα με τους καλεσμένους ήταν και εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας (βασίλισσα Μαργαρίτα), της Ισπανίας (βασίλισσα Σοφία και πριγκίπισσα Έλενα), της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας και του Ανόβερο.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου, ο Φίλιππος έφθασε στην Μητρόπολη και λίγη ώρα αργότερα έφθασε και η εντυπωσιακή νύφη, Νίνα Φλορ συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Η Νίνα επέλεξε ένα υπέροχο νυφικό του οίκου Chanel και φόρεσε την τιάρα η οποία είναι οικογενειακό κειμήλιο της μητέρας του Φιλίππου, είναι η Antique Corsage Tiara, που είχε δώσει η Άννα Μαρία, μητέρα του Φίλιπου στις δύο νύφες της Μαρί Σαντάλ και Τατιάνα Μπλάτνικ.

Μετά τον γάμο, ακολούθησε δεξίωση στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο.

Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη

Μεγάλη έκπληξη η χαρμόσυνη είδηση καθώς ουδείς γνώριζε, πλην των δικών τους ανθρώπων, πως με τη βάφτιση της κόρης τους, σκοπεύουν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο στο νησί των Σπετσών.

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουλίου. Η είδηση αποκαλύφθηκε από τα stories του γάρμπου και τη νύφης, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ο γάμος του ζευγαριού έγινε δυο μόλις ημέρες μετά την επέτειο των τεσσάρων χρόνων του πολιτικού τους γάμου.

«Παντρευτήκαμε για μας. Δεν το ανακοινώσαμε καλά-καλά ούτε στους γονείς μας. Το αποφασίσαμε σε μία μέρα με τη γυναίκα μου, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, χωρίς δημοσιότητα. Είναι κάτι προσωπικό και έγινε όπως το φανταστήκαμε.

Ταξιδεύοντας τέλη της προηγούμενης σεζόν με το «Χωρίς Αποσκευές» στην Πέγεια, ενθουσιάστηκα με το ναυάγιο που είδα. Εκεί μου ήρθε η ιδέα του γάμου. Γυρνώντας, το πρότεινα στην Αρετή και μου είπε «πάμε να το κάνουμε!». Το οργανώσαμε και ήμασταν όλοι μαζί γύρω στα τέσσερα με πέντε άτομα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», είχε πει ο ίδιος εξηγώντας τον λόγο που ο γάμος έγινε κρυφά.

Ευγενία Δημητροπούλου – Στέλιος Βλατάκης

Η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος και υποδύεται την Λύδα, κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε μυστικά την Παρασκευή 11 Ιουνίου στην Κηφισιά, με πολιτικό γάμο τον νευροχειρουργό, Στέλιο Βλατάκη.

Η ίδια είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη της, στην Φαίη Σκορδά: «Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα».

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μινώς Μάτσας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα την Δευτέρα του Πάσχα (3/5).

Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την Όλγα Κεφαλογιάννη μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στο γάμο ήταν καλεσμένοι στενοί συγγενείς και όπως είχε αναφέρει το asisters η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα, στις Σπέτσες, το οποίο ήταν στολισμένο με παιώνιες σε λευκό σομόν και κοραλί αποχρώσεις.

Η νύφη φορούσε φορούσε λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα. Το ζευγάρι έκανε την είσοδο μαζί, με μουσική υπόκρουση τη σύνθεση του Μίνου Μάτσα «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» σε στίχους του παππού του και δημιουργού της δισκογραφικής εταιρείας MINOS, Μίνου Μάτσα.

Για μπομπονιέρα, επέλεξαν ένα πιάτο ζωγραφισμένο στο χέρι στολισμένο με ένα τούλινο πουγκί με κουφέτα και τα ονόματα του ζευγαριού με την ημερομηνία του γάμου τους.

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας

Σε έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς, την Ύδρα, παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο γάμος ήταν πολιτικός και πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου και ώρα 18:15 μ.μ. από τον Αντιδήμαρχο του νησιού Γιάννη Μπελεγρή.

Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την ημέρα του γάμου του και μάλιστα τον τελευταίο καιρό, όσο και αν ερωτούνταν ο ένας ή ο άλλος, προσπαθούσαν να αποφεύγουν σαφείς απαντήσεις θέλοντας προφανώς να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την ομορφότερη μέρα της ζωής τους.

Το ζευγάρι είχαν κοντά τους μόνο πολύ στενούς τους φίλους και στενούς συγγενείς και μάλιστα, τους υποδέχτηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού όπου και φιλοξενήθηκε ο πολιτικός τους γάμος.

Η μπομπονιέρα του ζευγαριού ήταν πολύ όμορφη, όπως και το δώρο που χάρισαν στους καλεσμένους τους, μία μικρή γλάστρα με ένα πανέμορφο φυτό.

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας

Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού έγινε στη Γλυφάδα στις 25 Σεπτεμβρίου, παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε η Κλέλια Πανταζή, ο Σάκης Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα και πολλούς άλλους, στο Γκολφ Γλυφάδας.

Το αγαπημένο ζευγάρι που έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο και έχει αποκτήσει δύο κόρες, τις Σοφία και Ελένη οι οποίες βαφτίστηκαν μέσα στο καλοκαίρι, ήταν από καιρό έτοιμο να πραγματοποιήσει και τον θρησκευτικό του γάμο. Μάλιστα, στο γαμήλιο πάρτι τραγούδησε ο Ηλίας Μπόγδανος, αναλαμβάνοντας την ψυχαγωγία των καλεσμένων.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση με το ζευγάρι να ανοίγει τον χορό με ένα υπέροχο μπλουζ που χόρεψε, ως είθισται για τους νεόνυμφους. Ο άρχοντας των κρίκων και η πανέμορφη νύφη η οποία είχε επιλέξει ένα πολύ ρομαντικό νυφικό επέλεξαν να χορέψουν ένα τραγούδι του κουμπάρου τους, νονού της Σοφίας, Χρήστου Μάστορα, “Το κύμα”, ένα πολύ ρομαντικό τραγούδι που χόρεψαν σχεδόν… κινηματογραφικά.

Μαριάννα Παινέση – Προκόπης

Την Μαριάννα Παινέση την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με όρκους αιώνιας αγάπης και το βράδυ της Πέμπτης (11-03) μοιράστηκαν φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της, ωστόσο, «έσκασε» σαν βόμβα με την ίδια να δηλώνει: «Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ καλά. Είμαι 5 μηνών. Είμαστε μαζί δυο χρόνια. Ο Προκόπης είναι γυμναστής. Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο. Ο Προκόπης έκανε την πρώτη κίνηση. Ο γάμος είναι στα σχέδιά μας. Περιμένουμε κοριτσάκι. Το έχουμε δει. Κλωτσάει», είχε δηλώσει ενώ ο σύντροφός της είχε πει:

«Δεν το περιμέναμε. Είπα στη Μαριάννα πως ό,τι κι αν αποφασίσει θα είμαι δίπλα της. Οπότε της είπα “πάμε, προχωράμε μαζί”. Δεν το παρακολουθούσα το GNTM. όταν αρχίσαμε να μιλάμε το GNTM ήταν προς τα τελειώματα και άρχισα να βλέπω τα τελευταία επεισόδια. Η προσέγγιση ήταν δύσκολη και ήμουν διστακτικός. Ήταν και αυτή λίγο περίεργη. Αλλά σιγά-σιγά προχώρησε το ειδύλλιο».

Μάρτζυ Λαζάρου – Τάσος Παπαπέτρου

Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Τάσος Παπαπέτρου είναι μαζί τρεισήμισι χρόνια και έχουν αποκτήσει ήδη μία κόρη, τη Λυδία-Δήμητρα, την οποία μάλιστα βάφτισαν ανήμερα του γάμου τους.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου και έλαμπαν από ευτυχία.

Η Μάρτζυ ήταν μια κούκλα με το νυφικό της το οποίο συνδύασε με ασημένια ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ο στολισμός ήταν παραμυθένιος και είχαν φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια.

Από εκεί δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συνεργάτες της και ειδικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μορφούλα Ντώνα – Γιάννης Πατλάκας

Την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους έζησαν η Μορφούλα Ντώνα και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Γιάννης Πατλάκας. Το ζευγάρι το Σάββατο 28/8 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και βάφτισαν και τον μοναχογιό τους.

Το διπλό μυστήριο έγινε στις Σπέτσες και η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έλαμπε μέσα στο υπέροχο μίντι νυφικό. Η Μορφούλα έβαλε και τις δικές της πινελιές στην εμφάνισή της επιλέγοντας να φορέσει σιέλ γόβες με μπαρέτα αλλά και ένα καπέλο με βέλο.

Στο πλευρό τους ήταν συγγενείς και φίλοι, ανάμεσά τους και ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους. Νονοί του μικρού ήταν ο Νίκος Πλατανισιώτης, ο Θανάσης Λαμπρόπουλος και η Τίνα Αλευρογιάννη.

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είχαν δώσει το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής του για να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο μετά τον πολιτικό γάμο που είχαν κάνει τον Ιούνιο του 2019, λίγο πριν έρθει η κόρη του στον κόσμο.

Το ζευγάρι έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και μετά το τέλος του μυστηρίου βάφτισαν και την κορούλα τους.

Η νύφη για την περίσταση είχε επιλέξει ένα υπέροχο μακρύ και πλούσιο νυφικό από τον οίκο Καραβερβέρη που είχε συνδυάσει με μακρύ πέπλο. Ήταν στράπλες και με δαντέλα και παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά φαρδύ, τής πήγαινε πολύ. Απαστράπτουσα, οδηγήθηκε από τον πατέρα της στον γαμπρό ο οποίος έφτασε στον χώρο κρατώντας στην αγκαλιά τους τη μικρή τους η οποία θα πάρει δύο ονόματα: Μελίνα-Δήμητρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους, είχαν ετοιμάσει γι’ αυτή την ξεχωριστή μέρα ένα τραγούδι που ερμήνευσαν μαζί και είχε τίτλο “Η δική μας πρεμιέρα” σε μουσική και στίχους Κυριάκου Γαληνού.

Μύρωνας Στρατής – Κατερίνα Ζαπάρδα

Μετά τη βάφτιση του γιου τους, ο Μύρωνας Στρατής και η Κατερίνα Ζαπάρδα αποφάσισαν να κάνουν και το τελευταίο βήμα της κοινής τους ζωής, αυτό του γάμου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 27 Αυγούστου σε κτήμα στο Κορωπί. Οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία και όσοι βρέθηκαν εκεί μιλούσαν για ένα άκρως αγαπημένο ζευγάρι.

Η αναγγελία του γάμου τους είχε δημοσιευτεί στις αρχές Ιούλιου στην εφημερίδα espresso, ενώ την αποκάλυψη για το ευτυχές γεγονός έκανε ο καλός τους φίλος, Σπύρος Σαμοϊλης αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη

Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 25 Αυγούστου λίγο πριν έρθει ο καρπός του έρωτα τους στον κόσμο. Κουμπάρα ήταν η Μαρία Καλάβρια και η τελετή έγινε στο Δημαρχείο Αλίμου.

Ο Κώστας Σόμμερ σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει: Είναι μια φάση στην οποία αλλάζεις σελίδα, βιβλίο, στάσης ζωής και πάρα πολλά πράγματα και συναισθηματικά από ότι καταλαβαίνω σιγά σιγά στον εαυτό μου. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και διαφορετικό να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο και να τον κάνεις σωστό για την κοινωνία. Είναι μια ευθύνη που νιώθεις πάνω σου και είναι πολύ όμορφη ταυτόχρονα».

Άνταμ Κοντοβάς – Άντζελα Μαριδάκη

Τον Άνταμ Κοντοβάς τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι Game of Chefs, ο οποίος ήταν κριτής.

Ο σεφ και η εκλεκτή της καρδιάς του Άντζελα Μαριδάκη παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, 21 Αυγούστου και την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media, ο Άνταμς δημοσιεύοντας φωτογραφίες.

Γαμπρός και νύφη ήταν ντυμένοι στα λευκά και έλαμπαν από ευτυχία, με το σεφ να σχολιάζει στις φωτογραφίες του:«Hitched. Αν και δεν ήταν ένας συμβατικός γάμος εμείς το χαρήκαμε όπως θέλαμε αν και μας έλειπαν οι αγαπημένοι μας κουμπάροι @tasos_mantis @pandoramabox λόγω συνθηκών. Υποσχόμαστε όμως πάρτι τρικούβερτο του χρόνου!».

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου

Τι κι αν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου δεν επιβεβαίωσαν ποτέ επίσημα την ημερομηνία του γάμου τους, στις 7 Αυγούστου έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης στη Σύρο.

Η αναγγελία για την επισημοποίηση της σχέσης τους που δημοσιεύθηκε σε τοπική εφημερίδα της Σύρου αλλά και οι pre-wedding φωτογραφίες που είχε ποστάρει το ζευγάρι στα social media έδειχναν πως ο γάμος θα γινόταν στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Οι δυο τους έδειχναν χαρούμενοι και φυσικά έλαμπαν από ευτυχία! Κοντά τους σε αυτή την σπουδαία και σημαντική για εκείνους ημέρα ήταν λιγοστοί φίλοι και συγγενείς! Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως την ημέρα που έγινε ο πολιτικός τους γάμος, η ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της.

Τζούλια Νόβα – Μιχάλης Βιτζηλαίος

Η Τζούλια Νόβα διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και τόσο καιρό ανυπομονούσε να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια δύο μήνες πριν γεννήσει αποφάσισε με τον εκλεκτό της καρδιάς της να παντρευτούν. Έτσι η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Πάρνηθα στις 22 Σεπτεμβρίου έπειτα από ένα καλοκαίρι γεμάτο αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις.

Το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και η νύφη ήταν υπέρλαμπρη μέσα στα λευκά. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα λευκό μακρύ φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες στο μπούστο και μακρυμάνικα διάφανα μανίκια.

Οι δυο τους επέλεξαν την Πάρνηθα καθώς είναι λάτρεις του βουνού, όπως είχαν δηλώσει. Όσο για τον θρησκευτικό γάμο, αυτός θα γίνει αλλά σε αρκετό καιρό από τώρα αφού ήθελαν πρώτα να υποδεχτούν το μωρό τους και ύστερα να τον ορίσουν.

Διονύσης Αλέρτας – Νάγια Φωτοπούλου

Λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Νάγια Φωτοπούλου.

Ήθελαν και οι δύο να παντρευτούν πριν υποδεχτούν τον μικρό τους πρίγκιπα κάτι που έγινε στις 9 Οκτωβρίου στην Εκάλη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και η νύφη, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν μπορούσε να κρύψει την όμορφη κοιλίτσα της.

Για την περίσταση είχε επιλέξει να φορέσει ένα σιέλ στενό μίντι φόρεμα, το οποίο ήταν ασορτί με το πουκάμισο του γαμπρού που ευτυχισμένος δεχόταν τις ευχές για τη νέα σελίδα στη ζωή του και με τον γάμο και με τον επικείμενο ερχομό του γιου του.

Την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο ανέβασε ο ευτυχής γαμπρός ο οποίος σχολίασε στη λεζάντα της: «Όλα είναι τυπικά.. αλλά όλα έχουν το γιατί τους».

Λευτέρης Βαζαίος – Λένα Παπαγιάννη

Ο Λευτέρης Βαζαίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την Λένα Παπαγιάννη, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Λαγονήσι με τους δυο τους να ανταλλάζουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους.

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Γιάννης Φυρογένης. Ένας γάμος… νησιώτικος, με αρκετούς φίλους του Λευτέρη να συνοδεύουν την Λένα στην εκκλησία με το σκοπό του Γάμου να ακούγεται από αρκετά βιολιά και λαούτα σύμφωνα με το cyclades24.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι με αρκετούς καλλιτέχνες, φίλους και συνεργάτες του Λευτέρη! Ανάμεσα τους, οι Δημήτρης Γιώτης, Ιωάννα Λεγάκη, Λευτέρης Μπερμπαράκης, Καίτη Λιβανου, Γιάννης Μπέκας, Σκουλά Μαρία και Στεφανία Γονίδη.

Μαρίνα Γρηγορίου – Γιώργος Κελίδη

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Κελίδη, παντρεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου, η Μαρίνα Γρηγορίου, η οποία είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο δεύτερο κύκλο του GNTM.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης παρουσία στενών συγγενών και φίλων και η νύφη έλαμπε μέσα στο νυφικό της που είχε στενή γραμμή και αναδείκνυε περίφημα τη σιλουέτα της ενώ διέγραφε και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν οι πρώην συμπαίκτριες της από το GNTM Πόπη Γαλέτσα, Κέισι Μίζιου, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Σπυρούλα Κάιζερ, η οποία έπιασε και την ανθοδέσμη.

Κυριάκος Κυανός – Στάτη Μπούρα

Στις 19 Σεπτεμβρίου παντρευτήκαν με θρησκευτικό γάμο ο Κυριάκος Κυανός και η σύντροφός του, Στάτη Μπούρα ενώ αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου τελέστηκε και η βάφτιση της κόρης τους, η οποία πήρε το όνομα Αργυρώ.

Η νύφη ήταν πιο λαμπερή από ποτέ μέσα στο κατάλευκο νυφικό της ενώ ο γαμπρός έστεκε ευτυχισμένος στο πλευρό της.

Το ζευγάρι από την στιγμή που έφτασε στην εκκλησία δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η νύφη έφτασε με τη συνοδεία κιθάρας και κλαρίνου. Νονά του μωρού ήταν η αδερφή της γυναίκας του τραγουδιστή, ενώ κουμπάρος τους, ο χρόνια φίλος τους, Αργύρης Παπούλιας.

Τα δύο μυστήρια τελέστηκαν στον Προφήτη Ηλία Χαϊδαρίου. Το νυφικό της υπέρλαμπρης νύφης σχεδίασε η Φαίδρα Θεοδωρίδου, και ο οίκος νυφικών «Fedra», όπως αντίστοιχα, και τα βαφτιστικά της μικρής, που έμοιαζαν είναι βγαλμένα από «παραμύθι»!

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Βέρτης: Τα νεότερα για την υγειά του – Η ανάρτησή του στο Instagram

Αποκαλυπτική η Δανάη Μπάρκα: Η σχέση της με τον Απόστολο Ρουβά και οι φήμες για τον Ζαχαράτο

Χαμός στο Χαμογέλα και πάλι! Η αποκάλυψη on air που δεν έπρεπε να γίνει και η παρέμβαση της Ζαρίφη!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV